Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector la Universitatea Ovidius din Constanța, deține mai multe imobile, trei automobile și o colecție de bijuterii (DOCUMENTE)

ro

26 Jul, 2024 17:00 447 Marime text
Universitatea Ovidius - prorector Liliana Ana Tuță
  • Azi prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector pe Strategia de internaţionalizare, rețele universitare și relația cu instituțiile europene.
  • Potrivit declarației de avere, prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță are trei terenuri intravilane și două case. În garaj, Liliana Tuță are trei automobile.
  • Potrivit declarație de interese, completată la începutul anului 2023, aflăm că Liliana Ana Tuță este asociată în firma Becov Alcom SRL.
  • Situația pentru anul 2023 a SC Becov Alcom SRL. arată astfel: o cifră de afaceri de 222.887 lei, un profit de 5.148 lei și 3 salariați.
 
Rectorul Universității Ovidius din Constanța (UOC), conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, a desemnat, în urma consultării Senatului universitar, noua echipă de prorectori pentru mandatul 2024 – 2029. Echipa managerială alături de care acesta va asigura conducerea instituției pentru următorii cinci ani este formată din: prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității, prof. univ. dr. Elena Condrea, prorector pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD; prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector pe Strategia de internaţionalizare, rețele universitare și relația cu instituțiile europene, conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector pe Fonduri structurale și PNRR, relația cu mediul socio-economic, management economic și financiar, conf. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pe Digitalizare, antreprenoriat, relația cu studenții și absolvenții, conf. univ. dr. Marius Florentin Popa, prorector pe Managementul resurselor umane, juridic și patrimoniul UOC, Ș.l. dr. ing. Cosmin Filip, prorector pe Promovare programe universitare, dezvoltare infrastructură informațională instituțională, formare profesională continuă și  învățământ dual.
 
Prezentăm declarațiile de avere și interese ale prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector pe Strategia de internaţionalizare, rețele universitare și relația cu instituțiile europene.

Potrivit declarației de avere, completată pe 16.01.2024,  Liliana Ana Tuță deține trei terenuri intravilane: unul de 212 mp în Constanța, cumpărat în 2006, unul de 99 mp, în Constanța, moștenit în 2010, precum și unul de 372 mp, în Cheia (Prahova), moștenit în 2010.
Prorectorul Liliana Ana Tuță mai are două case de locuit: una de 142 mp, în Constanța, cumpărată în 2006, și una de 71 mp, în Cheia (județul Prahova), moștenită în 2021.

În garaj, Liliana Ana Tuță are trei automobile: Toyota CHR, fabricat în 2018, Volkswagen Golf, fabricat în 2016, precum și un Mercedes, fabricat în 2020.

În declarația de avere, prorectorul Liliana Ana Tuță a indicat că are și o colecție de bijuterii, de 6.000 de euro, obținută în anii 2020-2022.
În decembrie 2022, prorectorul Liliana Tuță a vândut un automobil către FISIBEST Automobile SRL Zalău, obținând suma de 98.300 lei
În conturi, Liliana Tuță păstrează următoarele sume: 139.996 lei, 613 euro și 10.000 USD.

În anul 2023, Liliana Tuță a câștigat 180.770 lei la Universitatea Ovidius Constanța, 154.819 lei de la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde este medic șef secție, 6.200 lei de la Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfectionare în Domeniul Sanitar București, unde a prestat servicii de educație medicală, precum și 71.399 lei de la cabinetul său medical.

Soțul ei a obținut 40.800 lei de la SC Becov Alcom SRL, unde este administrator.

Potrivit declarație de interese, completată la începutul anului 2023, aflăm că Liliana Ana Tuță este asociată în firma Becov Alcom SRL.

De asemenea, prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță este membru în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, vicepreședinte în Societatea Română de Nefrologie, președintele Comisiei de Nefrologie a Ministerului Sănătății, membru în Colegiul Medicilor din România, în Societatea Română de Medicină Internă, în International Society of Nephrology, European Renal Association și în American Society of Nephrology.

Prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță participă la un proiect contractat de Universitatea Ovidius din Constanța, pentru Centrul Regional Sud-Est pentru Orientarea în Cariera de Cercetător,  competiție PNRR-C9-2022-I10, în valoare de 4.756.177 lei.

 
Despre Becov Alcom SRL

 
Firma a fost înființată în 2001, are sediul social în Constanța, pe strada I.L. Caragiale nr. 4 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6820 - închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Asociat unic este Liliana Tuță, iar soțul său, Marius Ștefan Tuță, are calitatea de administrator. Acesta mai figurează asociat și administrator și în Nefromar Concept SRL alături de Mircea Gabriel Victor Oprescu (n.r. un apropiat al fostului primar general al Capitalei, dr. Sorin Oprescu), firma se ocupă cu activități de asistență spitalicească, a fost înființată în 2015 dar nu are activitate în ultimii ani.
Companiile nu figurează ca având contracte din achiziții publice.

În 2022 a avut o cifră de afaceri de 211.770 lei, profit de 65,880 lei, 3 angajați și datorii de 228.375 lei, potrivit termene.ro.

Situația pentru anul 2023 arată astfel: o cifră de afaceri de 222.887 lei, un profit de 5.148 lei și 3 salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Liliana Ana Tuță.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Elena Condrea, prorector la Universitatea Ovidius, asociată cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre în Comtext SA Constanța (DOCUMENTE)
 
Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității al Universității Ovidius din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Rectorul Universității Ovidius din Constanța și-a prezentat echipa alături de care va conduce în noul mandat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii