Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două terenuri, situate pe strada Piatra Craiului din Constanța, unde funcționează Centrul de Îngrijiri Paliative, alipite de CJC (DOCUMENT)

ro

30 Jul, 2024 12:02 259 Marime text
Centrul de Îngrijiri Paleative Constanța
  • Proiectul de hotărâre privind aprobarea alipirii a două - terenuri, proprietate publică a Județului Constanța, înscrise în cartile funciare nr. 247249 și nr. 248038 situate în strada Piatra Craiului, nr.4, Municipiul Constanța se află pe ordinea de zi a ședinței CJC din 31 iulie.
  • Inițiatorul proiectului este președintele Consiliului Județean Constanța.

Consiliul Județean Constanța se întrunește, pe data de 31 iuilie, în ședință ordinară, care se va desfășura în format fizic în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea alipirii a două - terenuri, proprietate publică a Județului Constanța, înscrise în cărțile funciare nr. 247249 și nr. 248038 situate în strada Piatra Craiului, nr.4, Municipiul Constanța. Inițiatorul proictului este președintele Consiliului Județean Constanța.

Pe strada Piatra Craiului, nr.4, funcționează Centrul de Îngrijiri Paliative.
 
Bunul imobil teren, situat în str. Piatra Craiului, nr. 4, Municipiul Constanța, înscris în cartea funciară nr. 248038, în suprafață de 1.080 mp, aparține domeniului public al Județului Constanța potrivit H.G. nr. 400/2018 privind actualizarea datelor de identificare și valorii de inventar ale unui imobil aflat în domeniul public al statului, ci în administrarea Ministerului Sănătății -  Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța, precum și trecerea acestuia în domeniul public al județului Constanța și hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 222/2018 privind însușirea în domeniul public al județului Constanța a unui bun imobil situat în strada Piatra Craiului nr.4.

lmobilul teren + construcții, în suprafață de 1.436 mp, situat în strada Piatra Craiului, nr. 4, Municipiul Constanța, înscris în cartea funciară nr. 247249, aparține domeniului public al Județului Constanța.
 
Potrivit art. 127 din Ordinul nr. 600 din 8 februarie 2023 pentru aprobarea Regulamentului de recepție și înscriere în evidențele de cadastru și carte funciară:

1) Imobilul poate fi modificat prin alipiri sau dezlipiri. Aceste operațiuni de modificare a imobilului au caracter material și nu implică niciun transfer de proprietate. Modificările care intervin prin operaițiunile de alipire/dezlipire se fac pe baza unor documentații cadastrale recepționate de biroul teritorial și a consimțământului proprietarului sau al posesorului notat în cartea funciară, exprimat prin înscris în forma autentică sau, după caz, prin hotărâre judecătorească definitivă.

2) Alipirea imobilelor alăturate se poate realiza dacă sunt situate în aceeași unitate administrativ-teritorială și dacă niciun imobil din cele supuse alipirii nu are înscrisă mențiunea "Imobil înregistrat în planul cadastral fără localizare certă datorită lipsei planului parcelar" sau "Imobil înregistrat în planul cadastral fără formă și localizare corectă".

Față de cele menționate anterior, a fost supus spre dezbatere și aprobare prezentul proiect de hotărâre privind aprobarea alipirii a două imobile — terenuri, proprietate publică a Județului Constanța, înscrise în cărțile funciare nr. 247249 și nr. 248038 situate în str. Piatra Craiului, nr.4, Municipiul Constanța.

În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotărâre privind aprobarea alipirii a două - terenuri, proprietate publică a Județului Constanța, înscrise în cărțile funciare nr. 247249 și nr. 248038 situate în str. Piatra Craiului, nr.4, Municipiul Constanța.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Ședință CJ Constanța: Două terenuri de pe strada Semanătorului, alipite pentru o investiție necesară Centrului Școlar „Delfinul“ (DOCUMENT)

 Pavilionul Expozițional Constanța, dat în folosință gratuită Bisericii Creștine Baptiste ARKA Constanța. Iată de ce (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii