Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afișajul stradal din Constanța, câștigat pentru cinci ani, de o firmă din Craiova și una din Voluntari

ro

26 Oct, 2024 16:44 760 Marime text

  • Primăria Constanța a organizat o licitație publică în data de 15 octombrie 2024, în care a scos spre închiriere amplasamente, respectiv terenuri și stâlpi ce aparţin domeniului public al Municipiului Constanţa, identificate cu număr cadastral şi valoare de inventar, grupate în 2 pachete

  • Conform M. Of. 200/22.10.2024, licitația organizată de municipalitate a fost câștigată de New Age Advertising Agency SRL și Euromedia Group SA


Primăria Constanța a organizat o licitație publică în data de 15 octombrie 2024, în care a scos spre închiriere amplasamente, respectiv terenuri și stâlpi ce aparţin domeniului public al Municipiului Constanţa, identificate cu număr cadastral şi valoare de inventar, grupate în 2 pachete.

Data-limită pentru depunerea ofertelor a fost 14 octombrie 2024.

Anunțul de participare la licitație a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 179 din 23 septembrie 2024.

Conform M. Of. 200/22.10.2024, licitația organizată de municipalitate a fost câștigată de New Age Advertising Agency SRL și Euromedia Group SA. Pachetul nr. 1 a fost adjudecat de New Age Advertising Agency SRL, iar al doilea, de Euromedia Group SA.

Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de cinci ani.

Pentru primul pachet, nivelul chiriei este 2.211,15 euro/lună și pentru pachetul doi, nivelul chiriei este 2.245,30 euro/lună.

Criteriile utilizate pentru determinarea ofertei câștigătoare au fost:

  • Cel mai mare nivel al chiriei – 40%

  • Capacitatea economico-financiară – 35%

  • Protecția mediului înconjurător – 10%

  • Condiții specifice impuse de natura bunului închiriat – 15%



Pe 18 octombrie 2024, ofertanții au fost informați asupra stabilirii ofertei câștigătoare.


Despre New Age Advertising Agency SRL


Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 25 octombrie 2024, firma are sediul în Craiova, funcționează din anul 1994 și se ocupă cu activități ale agențiilor de publicitate.

New Age Advertising Agency SRL este controlată de Dincă Issabela-Liliana, Vătavu Daniel, Ghesea Adrian-Doru și Popescu Laurențiu-Ovidiu.

Administratori sunt Ghesea Adrian-Doru, Popescu Laurențiu-Ovidiu și Vătavu Daniel.

Firma a realizat în ultimul an fiscal o cifră de afaceri de peste 37 de milioane de lei, un profit de peste trei milioane de lei și a avut 18 angajați.

Datele de pe termene.ro arată că firma are 25 de achiziții directe câștigate, printre autoritățile contractante aflându-se: Clubul Sportiv Municipal București, Primăria orașului Azuga, Universitatea Politehnică din București, Teatr

ul Național Marin Soresc Craiova etc.

 

Despre Euromedia Group SA


Conform termene.ro, Euromedia Group SA a fost fondată în anul 1995, are sediul în Voluntari, județul Ilfov și are același obiect de activitate ca New Age Advertising Agency SRL.

Societatea a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de peste 54 de milioane de lei, un profit de peste 2,5 milioane de lei și 75 de salariați.

Acționarii Euromedia Group SA sunt Stalex PR & Media Events SRL și Nicolaie George.

Administratorii sunt Coldea Ionuț, Enache Sorin și Nanu Ștefan-Alexandru.

Termene.ro arată că Euromedia Group SA are 53 de achiziții directe șase licitații câștigate.
 

Despre Stalex PR & Media Events SRL


Potrivit termene.ro, societatea are sediul în Cornu de Jos, județul Prahova, funcționează din anul 2010 și se ocupă cu activități ale holdingurilor.

În anul 2023, Stalex PR & Media Events SRL a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 20.228.575 de lei, un profit egal cu 2.369.050 de lei și doi salariați.

Conform sursei ctiate, Nanu Ștefan-Alexandru este asociat unic și administrator în firmă.

Stalex PR & Media Events SRL are două achiziții directe adjudecate, cu Primăria sectorului 3 București și Primăria Provița de Sus, județul Prahova.
 

În trecut, firma unui apropiat de-a lui Radu Mazăre și-a adjudecat contractul


Reamintim că, în anul 2004, fostul primar Radu Mazăre a semnat un contract de colaborare cu o firmă care a obţinut monopolul pe activitatea de afişaj, reclamă şi publicitate pe domeniul public şi privat al municipiului Constanţa.


Contractul fusese semnat pe o perioadă de 15 ani cu SC Seaview Media SRL, contolată de Ionuț Barbu, om de afaceri cunoscut ca fiind un apropiat al fostului edil.


Potrivit termene.ro, Seaview Media SRL a fost înființată în 28 septembrie 2000, cu sediul pe strada Gheorghe Șonțu nr. 10 din Constanța. Obiectul de activitate declarat la RECOM este „activități ale agențiilor de publicitate”.


În anul 2023, societatea a înregistrat o pierdere de 255.404 lei, o cifră de afaceri egală cu 62.921 de lei și trei angajați.


În acest moment, Ionuț Barbu este ascoiat unic și administrator al Seaview Media SRL. Conform M. Of. 3883/14.08.2024, Ionuț Barbu a preluat de la cesionarul Carmen Antoanela Stăncescu 1.022 de părți sociale, reprezentând 10.220 de lei, prin care a devenit asociat unic în firmă. Mandatul de administrator se întinde pe o perioadă de 50 de ani, având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii.
 
Numele lui Ionuț Barbu mai apare în Ideea Construct & Media SRL, Follow Me SRL, Takys SRL, Canin Escort Security SRL, Elite Center SRL, Seaview Advertising SRL, Buka Holding SRL și X-Brise SRL (2008), cu sediul în Galați.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.


Citește și:

Primăria Constanța organizează licitație publică pentru închirierea amplasamentelor destinate mijloacelor publicitare

Care sunt tarifele Primăria pregătește o nouă licitaţie publică pentru amplasamentele din Regulmentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanţa etapa a-III-a (DOCUMENT)

Ședință CLM Constanța Regulamentul local de publicitate pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță se modifică (DOCUMENT)

Se decid taxele Cât ar putea plăti în 2017 Seaview Media SRL pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate în Constanţa (documente)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii