Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Inovație digitală pentru patrimoniul cultural. Mlmedia Studio Design SRL câștigă contractul pentru Biblioteca Digitală a Muzeului din Hârșova (DOCUMENT)

ro

10 Oct, 2024 14:20 174 Marime text
Biblioteca virtuala. Sursa - freepik.com
  • Contractul „Biblioteca digitală-online a muzeului de istorie Hârșova“ a fost atribuit de Primăria Hârșova firmei Mlmedia Studio Design SRL.
  • Proiectarea și realizarea bibliotecii digitale vor fi efectuate pe baza tehnologiilor de schimb de date în timp real (PHP, SQL, AJAX), implementarea urmând a fi realizată pe servere proprii.

Primăria Hârșova a anunțat pe SEAP numele agentului econbomic care și-a adjudecat contractul „Biblioteca digitală -online a muzeului de istorie Hârșova“.
 
Astfel, Mlmedia Studio Design SRL a obținut, prin negociere directă, contractul în valoare de 230.500 lei. Autoritatea contractanta doreste achizitionarea serviciilor de proiectare, realizare, implementare și popularea cu date a unei biliboteci digitale -online-, în cadrul proiectului "O uniune Transfrontalieră în Umbra Istoriei".

roiectarea și realizarea bibliotecii digitale vor fi efectuate pe baza tehnologiilor de schimb de date în timp real (PHP, SQL, AJAX), implementarea urmând a fi realizată pe servere proprii. Popularea cu date a bibliotecii va fi realizată prin fotografierea corelată a obiectelor, procedură bazată pe fotogrametrie, la bază, și prin scanarea documentelor istorice pe care beneficiarul le va dori publicate în biblioteca digitală. Biblioteca va permite accesul publicului la conținutul muzeului, de pe orice dispozitiv fix sau mobil, conectat la internet.
 
 
Despre Mlmedia Studio Design SRL
 
 
Înființată în anul 2014, firma are sediul social pe strada Plantelor, Nr. 33 din Hârșova și desfășoară activități de realizare a softului la comandă (software orientat către client). Minea Lucian Marian este asociat unic și adinistrator.
 
În anul 2023, societatea a declarat o cifră de afaceri de 396.721 lei, un singur salariat, un profit de 9.532 lei și datorii de 111.976 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuie a contrcatului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Spitalul Orășenesc Hârșova va fi dotat cu un RMN de circa 8 milioane de lei (DOCUMENT)
 
Primăria Hârșova, județul Constanța, vrea să cumpere echipament informatic și accesorii de birou pentru patru unități de învățământ din oraș (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța. Primăria Hâșova construiește locuințe sociale cu 4,17 milioane de euro! Trei firme și-au adjudecat contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii