Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație la Primăria Constanța pentru reabilitarea fostului Colegiu „Vasile Pârvan“, unde se va muta Poliția Locală. Contract de peste 2,7 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

25 Oct, 2024 16:10 481 Marime text
Colegiul Vasile Parvan
  • Contractul „Execuție de lucrări aferente obiectivului de investiții «Reabilitare, modernizare și dotare sediu operativ rutier și ordine publică»", în valoare estimată de peste 2,7 milioane de lei, este scos la licitație de Primăria Constanța.
  • Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 21.11.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeazși oră, în SEAP.
 
Municipiul Constanța reabilitează și modernizează sediul operativ rutier și ordine publică. Este vorba despre sediul fostului Colegiu Tehnic „Vasile Pârvan“, situat pe strada Industrială nr. 7, Lot 2 din Constanța.
 
În acest sens, va fi organizată și desfășurată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Execuție de lucrări aferente obiectivului de investiții «Reabilitare, modernizare și dotare sediu operativ rutier și ordine publică»", în valoare estimată de 2.733.500,32 RON.
 
Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 21.11.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeazși oră, în SEAP.
 
Execuţie de lucrări aferente obiectivului de investiţii "Reabilitare, modernizare și dotare sediu operativ rutier și ordine publică". Se propune reabilitarea, modernizarea construcției și recompartimentarea spațiilor necesare pentru desfășurarea activităților administrative.
 
Prin realizarea obiectivului propus, se urmăreste schimbarea funcțiunii existente din școală în sediu administrativ, creșterea eficienței energetice și asigurarea unui nivel de performantă corespunzator în cazul acțiunilor excepționale, toate acestea cu reflectarea în costuri reduse cu utilitățile, după efectuarea intervențiilor de natura investițiilor propuse în prezenta documentație.


 
Responsabili de atribuirea contractului
 
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante respossabile de organizarea, desfășurarea și atribuirea procedurii publice sunt: Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța; Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța; Fulvia Antonela Dinescu, secretar municipiu; Georgeta Gheorghe, director executiv Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Ilie Daniela, inspector serviciul contabilitate; Alin Cezar Vintilă, director executiv Direcția logistică; Andreea Stan, director executiv adjunct Direcția logistică; Carmina Ionela, director executiv delegat Direcția Strategii și Fonduri Europene; Marian Filip, șef serviciu.
 
Reamintim că, în luna ianuarie, a fost eliberată Autorizația de construire nr. 46 - Reabilitare, modernizare și dotare sediu Serviciu Operativ Rutier și Ordine Publică“. Amplasamentul este situat pe strada Industrială nr. 7, Lot 2.
 
La această adresă se află sediul fostului Colegiu Tehnic „Vasile Pârvan“, clădirea fiind în domeniul public al Municipalității.
Ministerul Educației a emis, în anul 2020, un aviz prin care și-a dat acordul pentru schimbarea destinației imobilului din spațiu de învățământ în viitor sediu al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, pe o perioadă de zece ani.
 
Imobilul are un teren de 2.413 mp, două niveluri, o suprafață construită de 458 mp, plus atelierele. Construită în 1975, clădirea  nu a beneficiat de lucrări de reabilitare.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziț ii, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Administrația Chițac bagă peste 1,4 milioane de euro în noul sediu al Poliției Locale Constanța

Cumpărări directe: Primăria Constanța, achiziție de echipament pentru polițiștii locali de la un SRL din comuna Corbu. Detalii despre achiziție (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii