Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 14 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria Murighiol caută o firmă de catering care va livra hrană caldă elevilor din localitate. Bugetul alocat, peste 260.000 lei (DOCUMENT)

ro

14 Sep, 2024 16:34 285 Marime text
  • Primăria Murighiol va organiza și desfășura o procedură publică pentru atribuirea contractului „Achiziție Servicii de catering constând în acordarea unui suport alimentar sub formă de masă caldă, în regim catering pentru elevii Școlii Gimnaziale Murighiol, judetul Tulcea, conform OME.3840/2024 ș H.G. nr. 24/2024, privind instituirea Programului național «Masă sănătoas㻓. Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 13 septembrie.  Bugetul total alocat achiziției de față este de 266.835,8 lei fără TVA.
 
 
Mii de elevi din judeţul Tulcea vor primi o masă sănătoasă la şcoală. Programul „Masă caldă în şcoli” a fost înlocuit cu Programul naţional „Masă sănătoasă”, care va fi implementat în 29 de unităţi de învăţământ din județul Tulcea.
 
Primăria Murighiol va oferi o măsă caldă elevilor. În acest sens, va fi organizată și desfășurată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Achiziție Servicii de catering constând în acordarea unui suport alimentar sub formă de masă caldă, în regim catering pentru elevii Școlii Gimnaziale Murighiol, judetul Tulcea, conform OME.3840/2024 ș H.G. nr. 24/2024, privind instituirea Programului național «Masă sănătoas㻓.
 
Ofertele de participare au putut fi depuse până pe data de 13 septembrie.
Bugetul total alocat achiziției de față este de 266.835,8 lei fără TVA.
Facturarea serviciilor prestate se va face lunar în baza documentelor de predare primire întocmite la livrarea zilnică și a comenzi transmisă zilnic de către Școala Gimaziala Murighiol. Contractul va fi atribuit în bqaza criteriului  - preţul cel mai scăzut.
 
Pentru a asigura continuitatea intervenției oferite prin Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, Ministerul Educației a inițiat Programul național „Masă sănătoasă” (PNMS).
 
Acest program are ca scop promovarea unor obiceiuri alimentare sănătoase printre copiii și tinerii din școlile din România, sprijinind astfel participarea lor la educație. PNMS urmărește să creeze motivația pentru studiu, să mențină echilibrul socio-emoțional și să întărească starea de bine a elevilor, contribuind la reducerea abandonului școlar pe termen lung. Programul realizează aceste obiective prin furnizarea unei mese nutritive și echilibrate în școli.
 
Programul național „Masă sănătoasă” se adresează preșcolarilor și elevilor prezenți la activitățile didactice, pe perioada cursurilor, conform structurii anului școlar și constă în acordarea zilnică, cu titlu gratuit, a unui suport alimentar constând într-o masă caldă sau, după caz, într-un pachet alimentar, în cazul în care masa caldă nu poate fi asigurată.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Licitații Tulcea: Sofvi Construct Instal SRL, Tehno-Edil AMF SRL și Domarcons SRL reabilitează străzile din Sarichioi. Contract peste 20 de milioane de lei (DOCUMENT)
 
Licitație organizată de Primăria Murighiol din județul Tulcea, în atenția CNSC. Ce decizii au fost dictate? (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii