Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă din Galați va oferi Primăriei Corbu servicii de proiectare pentru un bloc ANL (DOCUMENT)

ro

26 Jul, 2024 09:29 159 Marime text
  • Contractul „Servicii proiectare faza SF: Locuințe pentru tineri destinate închirierii, bloc locuințe ANL“ a fost atribuit de Primăria Corbu societății Anarecom Regioserv SRL.
  • Valoarea contractului atribuit pe 17 iulie este de 160.000 lei.
  • Anarecom Regioserv SRL este deținută de Nicolae-Viorel Trif.
 
Primăria Corbu a atribuit contractul „Servicii proiectare faza SF: Locuințe pentru tineri destinate închirierii, bloc locuințe ANL“ societății Anarecom Regioserv SRL. Valoarea contractului atribuit pe 17 iulie este de 160.000 lei.
 
Documentația de proiectare pentru obiectivul „Construire locuințe pentru tineri, destinate închirierii, bloc locuințe ANL“, constă în:
1. Documentație tehnică pentru obținere Certificat de urbanism;
2. Studii de specialitate - Ridicare Topografică și Studiu geotehnic;
3. Documentație avize conform Certificat de urbanism ( nu este inclusă etapa 2 la mediu)
4. Documentații de proiectare faza Studiu de fezabilitate.
 
 
Despre Anarecom Regioserv SRL
 
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea Anarecom Regioserv SRL a fost înființată în anul 2014, are sediul în Galați, strada Romana, nr. 208 și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator este Nicolae-Viorel Trif. Potrivit termene.ro, acesta mai este asociat în Aliana-Team Consulting SRL.
 
Conform termene.ro, pentru anul 2023, societatea Anarecom Regioserv SRL a raportat o cifră de afaceri de 3.795.042 lei, un profit de 1.196.326 lei și 11 angajați.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța: O firmă din Craiova va oferi Primăriei Corbu servicii de consultanță pentru înființarea unui sistem de distribuție gaze naturale (DOCUMENTE)
 
Cumpărări directe Constanța: O firmă din Galați va acorda asistență tehnică pentru proiectul de asfaltare, reabilitare și modernizare a drumurilor din Pantelimon (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii