Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Gherman Properties SRL a bătut palma cu Termocentrale Constanța SRL. Ce va furniza firma deținută de Andrei Muntmark, fiul „Regelui Eolienelor” (DOCUMENT)

ro

03 Jul, 2024 09:31 222 Marime text
  • Contractul „Achiziție carburant auto pe baza de card“ a fost atribuit de Termocentrale Constanța SRL societății Gherman Properties SRL. Valoarea achiziției este de 21.202,29 lei.
  • Firma Gherman Properties SRL este deținută de Muntmark Andrei, cu 75% din capitalul social și Gherman Alex, cu 25%  din capitalul social.
  • Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
 
Termocentrale Constanța SRL cumpără carburant auto pe baza de card de la societatea Gherman Properties SRL. Contractul în valoare de 121.202,29 lei a fost atribuit pe data de 29 iunie 2024.
 
Gherman Properties SRL a fost înființată în 2010, are sediul social pe strada Mircea cel Batran, nr. 132, Et. 2, Constanța și se ocupă de comerțul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate.
 
Firma este deținută de Muntmark Andrei, cu 75% din capitalul social și Gherman Alex, cu 25%  din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administrotrii firmei. 

Potrivit termene.ro, Gherman Alex mai este asociat în Neptun Broker De Asigurare SRL, asociat și administrator  în Amex Taxi SRL   Constanţa. La rândul său, Muntmark Andrei este asociat în Res Power Holding SRL Constanţa, asociat și administrator în  Maison Armand Constanța SRL Constanţa, asociat unic ți administrator în Total Natural SRL Constanța, asociat și administrator în Monsson Trading SRL Constanța, asociat și administrator în Orchid SRL Constanța, asociat si administrator    în Legacy Properties SRL Constanța, administrator   în  Monsson Distribution SRL Constanţa, administrator în Monmart Corbu Vest SRL Constanţa, administrator în Monmart Corbu Nord SRL Constanţa.
 
Firma și-a adjudecatr, prin negociere directă, 4 contracte de la autorități pubice locale: Electrocentrale Constanța SA și  Termocentrale Constanța SRL.
 
În anul 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 13.178.600 lei și un profit de 196.456 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost publicate și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Termocentrale Constanța SRL cumpără detectoare de scăpări de gaz natural pentru 13 centrale de bloc și cvartal (DOCUMENT)
 
Certificat de urbanism pentru Termocentrale Constanța! Va construi o unitate de producere a energiei electrice din surse solare

 
 
Andrei Muntmark, fiul „Regelui Eolienelor”, reabilitează Hotelul Bulevard din Constanța (GALERIE FOTO)
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/imobiliare/andrei-muntmark-fiul-regelui-eolienelor-reabiliteaza-hotelul-bulevard-din-constanta-galerie-foto-797647.html
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii