Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Getnic Construct Serv SRL, un nou contract adjudecat de la Primăria Cernavodă. Firma va încasa peste 21,7 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

17 Jul, 2024 09:51 205 Marime text
Cernavoda lotizare
  • Getnic Construct Serv SRL și-a adjudecat de la Primăria Cernavodă contractul pentru zona de lotizări Seimeni Nord Cernavodă.
  • Getnic Construct Serv SRL este deținută de Marius Gherghiniță și Valentin Gherghiniță, primul fiind și administratorul societății.
 
Getnic Construct Serv SRL a obținut de la Primăria Cernavodă un contract care vizează zona de lotizări Seimeni Nord Cernavodă.
 
Mai exact este vorba despre contractul „Execuție lucrări în vederea realizării obiectivului de investiție «Echipare Tehnico-Edilitara, Zona de Lotizări Seimeni Nord Cernavodă» Orașul Cernavodă, Județul Constanța“ a fost atribuit pe 10 iulie și are are o valoare de 27.801.88,47 lei.
 
 
Despre Getnic Construct Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, Getnic Construct Serv SRL a fost înființată în 2004, are sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului, nr. 12 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Firma are mai multe puncte de lucru în Cernavodă.
 
Asociați sunt Marius Gherghiniță, cu 75% din capitaluil social și Valentin Gherghiniță, cu 25% din capitalul social. Administratorul firmei este Marius Gherghiniță, Acesta mai este asociat în Mona Lisa SRL Cernavodă.
 
Conform termene.ro, Getnic Construct Serv SRL figurează cu 207 achiziții directe, semnate cu autorități publice locale. Printre acestease numără: Apollo Ecoterm SRL, Termica Distribuție Năvodari SRL, Liceul Teoretic Anghel Saligny.
 
De asemenea, Getnic Construct Serv SRL a mai câștigat 51 de contracte publice de la instituții publice, printre care Orașul Cernavodă, CN APM SA Constanța, Drumuri Județene SA și altele. 

În 2023, firma cu 67 de angajați, a declarat o cifră de afaceri de 34.674.098 lei și un profit de 7.932.415 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța: Getnic Construct Serv SRL modernizează Drumul de centură între strada Canalului și DJ 223! Contract de peste 1,11 milioane de euro cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Getnic Construct Serv SRL va reabilita drumurile din Medgidia. Contractul de peste 800.000 lei, atribuit de Apollo Ecoterm SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii