Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Costinești a delegat servicul pentru gestionarea deșeurilor firmei Iridex Group Salubrizare SRL (DOCUMENTE)

ro

20 Jun, 2024 17:00 440 Marime text
  • Primăria Costinești a semant cu firma Iridex Group Salubrizare SRL. Este vorba despre contractul „Delegarea gestiunii, prin achiziție publică de servicii, a activităților de sortare, compostare, tratare mecano- biologică și eliminare prin depozitare a deșeurilor municipale din UAT Comuna Costinești, județul Constanța“.
  • Valoarea contractului atribuit pe 30 mai 2024 este de 1.049.615,31 lei, iar durata acestuia este de 8 luni.
  • Iridex Group Salubrizare SRL este deținută de Iridex Group SRL, Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Corneliu Pascu și Nicoleta Vâlsan.
 
 
Contractul „Delegarea gestiunii, prin achiziție publică de servicii, a activităților de sortare, compostare, tratare mecano- biologică și eliminare prin depozitare a deșeurilor municipale din UAT Comuna Costinești, județul Constanța“ a fost atribuit de Primăria Costinești firmei Iridex Group Salubrizare SRL. Valoarea contractului atribuit pe 30 mai 2024 este de 1.049.615,31 lei, durata acestuia fiind de 8 luni.
 
Contractul are ca obiect prestarea de către operatorul economic delegat a următoarelor activități componente ale serviciului public de salubrizare a localităților:

- Sortarea deșeurilor reciclabile colectate separat din deseurile municipale in statii de sortare, cantitate estimată 334 tone;
- Tratarea aerobă a biodeșeurilor colectate separat din deșeurile municipale în instalații de compostare, cantitate estimată 267 tone;
- Tratarea mecano-biologică a deșeurilor reziduale colectate separat din deșeurile municipale în instalații de tratare, cantitate estimată 3.000 tone;
- Activitatea de eliminare prin depozitare a deșeurilor reziduale și reziduurilor din deșeurile municipale, cantitate estimată 2.133,55 tone.
 
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
 
Potrivit termene.ro, Iridex Group Salubrizare SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în București, pe Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase. Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în județul Constanța.
 
Asociat majoritar este Iridex Group SRL, care deține 65,6% din capitalul social al Iridex Group Salubrizare SRL. Ceilalți asociați ai Iridex Group Salubrizare SRL sunt Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Corneliu Pascu și Nicoleta Vâlsan.
 
Iridex Group Salubrizare SRL este administrată de Dan Tiberiu Anghel.
 
Conform termene.ro, firma figurează cu 560 de achiziții directe, obținute de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ R.A. Craiova, Spitalul Clinic C.F. nr. 2 București, UM 02406 București.
 
De asemenea, compania a obțint și 109 contracte publice de la următoarele instituții publice: Primăria Techirghiol, Comuna Mihai Viteazu, Comuna 23 August, UM 02132, Comuna Topalu și altele.
 
În 2023, Iridex Group Salubrizare SRL, cu 1.166 de angajați, a avut un profit de peste 19,29 de milioane de lei și o cifră de afaceri de peste 207,07 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul atribuit  de Primăria Costinești.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța: Iridex Group Salubrizare SRL, contracte cu Primăria Techirghiol pentru gestionarea deșeurilor (DOCUMENTE)
 
Licitații Constanța: Iridex Group Salubrizare SRL, contract de 67.000 de euro cu Primăria Mihai Viteazu, pentru deșeuri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii