Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Centrul APIA din comuna Horia va fi construit de Mitrofar SRL și Acasam Pan SRL. Contract de peste 2 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

15 Jul, 2024 17:00 254 Marime text
  • Contractul care vizează construire sediului APIA – Centrul Local Horia a fost adjudecat de Mitrofar SRL și Acasam Pan SRL.
  • Valoarea achiziției este de 2.012.000 lei.
  • Firma Mitrofar SRL  este deținută de asociatul unic Caraman Constantin, care este și administrartor.
  • Asociat unic și administrator în Acasam Pan SRL este Masaca Mihai.
 
Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură - Centrul Județean Tulcea a anunțat pe SEAP numele societăților care au obținut contractul „Proiectare, asistență tehnică din partea proiectantul pe toată perioada de execuție a lucrărilor, dotări și executia lucrărilor pentru obiectivul - Construire sediu APIA – Centrul Local Horia”.
 
Contractul a fost atribuit, pe 10 iulie, societăților Mitrofar SRL și Acasam Pan SRL. Valoarea achiziției este de 2.012.000 lei.
 
Obiectul contractului constă în elaborarea proiectului tehnic de execuție, inclusiv a caietelor de sarcini și a detaliilor de execuție, documentațiilor pentru obținerea avizelor/acordurilor/autorizațiilor, documentația pentru obținerea autorizației de construire, asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor, dotări și execuția lucrărilor la obiectivul de investiție "Construire sediu APIA – Centrul Local Horia".
 
Serviciile de proiectare vor fi prestate în conformitate cu prevederile HG nr. 907/2016 și a oricăror acte normative aplicabile din domeniu a căror cunoaștere și aplicare reprezintă o obligație a proiectanților, iar lucrarea va fi executată în conformitate cu documentația tehnică, cu prevederile Legii nr. 10/1995 și a oricăror norme legale aplicabile din domeniul obiectului contractului.
 
Despre Mitrofar SRL
 
Înființată în anul 1994, firma are sediul social pe strada Mihai Eminescu, Nr. 7 din Tulcea și se ocupă de construcții hidrotehnice. Firma este deținută de asociatul unic Caraman Constantin, care este și administrartor.
 
Potrivit termene.ro, Caraman Constantin mai este asociat și administrator în: CC Green Organization SRL Tulcea,
Tulcea Green Energy SRL Tulcea,  Delta Premium Residence SRL Tulcea, Matcons SRL Tulcea, Hotel Delta SA Tulcea și Pedromar Trust SRL Tulcea.
 
Mitrofar SRL a obținut, prin negociere directă, 4 contracte de la Comuna Ceatalchioi, județul Tulcea. În anul 2023, societatea cu 4 salariați a declarat o cifră de afaceri de 34.497.226 lei și un profit de 17.086.765 lei.
 
 
Despre Acasam Pan SRL
 
Cu sediul în comuna Nalbant, Județ Tulcea, firma a luat ființă în anul 2005 și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase. Asociat unic și administrator în Acasam Pan SRL este Masaca Mihai.

Potrivit termene.ro, Masaca Mihai mai este asociat și administrator în Pensiunea Laguna Bălțeni SRL Tulcea. În anul 2023, firma cu 3 salariați a raporat o cifră de afaceri de 2.698.861 lei și un profit de 381.946 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Licitații Tulcea: Sofvi Construct Instal SRL, Tehno-Edil AMF SRL și Domarcons SRL reabilitează străzile din Sarichioi. Contract peste 20 de milioane de lei (DOCUMENT)

Județul Tulcea: Primăria Pardina amenajează și dotează parcul din comună
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii