Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
21:03 19 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii vor lua decizia în luna august Un imobil din patrimoniul CN APM SA Constanţa va trece în domeniul public al statului

ro

15 Jul, 2024 10:42 535 Marime text
  • Aprobarea propunerii privind emiterea acordului pentru transmiterea dreptului de proprietate a unui imobil din patrimoniul CN APM SA în domeniul public al statului se află pe ordinea de zi a adunării ordinare din data de 13 august.
  • CN APM SA Constanța este deținută de Ministerul Transporturilor, cu 80% din capitalul social, și Fondul Proprietatea SA, cu 20% din capitalul social.
  • Situația financiară pentru anul 2023 arată astfel: 923 de salariați, cifră de afaceri de 545.455.306 lei și profit de 195.356.718 lei.
 
Consiliul de Administraţie al CN APM SA Constanţa convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor în şedinţă ordinară, în data de 13.08.2024, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, bd. Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti.
 
Ordinea de zi a şedinţei ordinare este următoarea:
 
1. Aprobarea propunerii privind emiterea acordului pentru transmiterea dreptului de proprietate a unui imobil din patrimoniul CNAPM SA în domeniul public al statului precum şi pentru aprobarea contravalorii acestuia.
 
2. Mandatarea Directorului General al societăţii pentru a îndeplini toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Acţionarilor.

Persoana împuternicită va putea delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.
 
În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare A.G.A., se reprogramează şedinţa în data de 14.08.2024, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, bd. Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti.
 
Convocarea adunării orinare a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3399 din data de 12 iulie 2024.
 

 
Despre CN APM SA Constanța

 
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
 
CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 
Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.

 
CN APM SA Constanța este deținută de Ministerul Transporturilor, cu 80% din capitalul social, și Fondul Proprietatea SA, cu 20% din capitalul social.
 
Administratorii CN APM SA Constanța sunt Catană Dan-Alexandru, Chirilă Constantin, Dede Suryan-Omar, Diaconu Catalin, Drumea Mihnea Claudiu, Drumea Mihnea Claudiu, Gavruță Adrian-Daniel, Vlad Elena.
 
În anul fiscal 2022, CN APM Constanța cu 896 salariați a declarat o cifră de afaceri de 479.165.475 lei și un profit de 114.510.926 lei.
 
Situația financiară pentru anul 2023 arată astfel: 923 de salariați, cifră de afaceri de 545.455.306 lei și profit de 195.356.718 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și

 
Drum de supraveghere în zona Midia, realizat de CN APM SA Constanța. Acordul de mediu, eliberat
 
Panouri fotovoltaice pe cinci amplasamente din Portul Constanța: CN APM SA caută o firmă care va elabora studiul de fezabilitate și cererea de finanțare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii