Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Școala unde a învățat Gheorghe Hagi repară terenul de sport. Cu cine a încheiat contractul (DOCUMENT)

ro

06 Sep, 2024 17:00 146 Marime text
Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu Constanța
  • Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu din Constanța, locul unde a învățat și Gheorghe Hagi, achiziționează lucrări de reparații și compartimentare pentru sala de sport a unității de învățământ
  • Achiziția are o valoare de 105.107,38 de lei
 
Școala Gimnazială nr. 23 Constantin Brâncoveanu din Constanța, locul unde a învățat și Gheorghe Hagi, achiziționează lucrări de reparații și compartimentare pentru sala de sport a unității de învățământ.
 
Achiziția are o valoare de 105.107,38 de lei.
 
Bote Instal SRL a câștigat acest contract în urma unei negocieri directe, iar anunțul de atribuire a fost publicat în SEAP pe 5 septembrie 2024.
 
Despre Bote Instal SRL
 
După cum se arată pe platforma termene.ro, Bote Instal SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul în Constanța, pe strada Cumpenei nr. 63, iar obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Asociații Bote Instal SRL sunt Botezatu Constantin și Callu Loredana Gabriela.
 
Administratorul este Botezatu Constantin.
 
În 2023, firma a ieșit pe pierdere cu 120.818 lei. A avut o cifră de afaceri egală cu 351.894 de lei și cinci angajați.
 
Conform licitatiapublica.ro, Bote Instal SRL a câștigat 155 de achiziții directe la nivel național, din care 154 au legătură cu județul Constanța. Primul contract a fost încheiat la data de 6 martie 2018 cu Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
A fost atribuit contractul de execuție pentru reabilitarea școlii nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“ din Constanța. Care sunt firmele care vor încasa 2.5 milioane de euro pentru lucrări? (DOCUMENT)

Membrii Generației de Aur vor dona bani școlilor unde au învățat. Către ce școală vor merge banii de la Gheorghe Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii