Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două zile pline de culoare, energie și emoție Primăria Năvodari organizează zilele orașului. Artiști renumiți vor urca pe scenă!

ro

26 Jul, 2024 09:53 274 Marime text
  • Un eveniment cu tradiție va fi organizat de Primăria Năvodari – Zilele Orașului, pe stadionul Flacăra, în zilele de 27 și 28 iulie, între orele 16:00 și 23:00. Evenimentul promite două zile pline de culoare, energie și emoție, reunind comunitatea la cea mai importantă sărbătoare a orașului.
  • Pe scenă vor urca artiști renumiți care vor încânta publicul: Mircea Cazan, Ionuț Galani, Diana Bișinicu, Johny Romano, Dorian Popa și Direcția 5.
 
Primăria Orașului Năvodari
invită toți năvodărenii și turiștii la “Zilele Orașului”, un eveniment cu tradiție care va avea loc pe stadionul Flacăra, în zilele de 27 și 28 iulie, între orele 16:00 și 23:00.

Evenimentul promite două zile pline de culoare, energie și emoție, reunind comunitatea la cea mai importantă sărbătoare a orașului. Pe scenă vor evolua interpreți îndrăgiți de muzică ușoară și populară, trupe de dans și de teatru, ansambluri de dansuri populare tradiționale românești și mulți alți invitați. Pe scenă vor urca artiști renumiți care vor încânta publicul: Mircea Cazan, Ionuț Galani, Diana Bișinicu, Johny Romano, Dorian Popa și Direcția 5.

Copiii din oraș vor prezenta momente artistice, iar elevii din unitățile de învățământ care au obținut rezultate excepționale la olimpiadele școlare, la nivel județean, vor fi premiați

Cele două zile de sărbătoare se vor încheia cu un spectaculos foc de artificii, oferind momente memorabile și bună dispoziție. Evenimentul este organizat de Primăria Orașului Năvodari și va fi prezentat de Liliana Cazan.

Pe 27 iulie, elevii Clubului Copiilor Năvodari vor deschide programul cu momente de teatru și dans, urmate de solistele de muzică populară Ciornea Maria, Piștea Iulia și Georgiana Roșca.

Manole Ioana Andreea și Boroslache Sophia Maria & Bianca Ștefania vor încânta publicul cu muzică ușoară. De asemenea, vor urca pe scenă A.S Studio Ballet & Dance, Trupa Maladet, Denisa Lucan, Diana Damian, Balkan Florin, Danny Mazo, Johny Romano și Dorian Popa.


Ceremonia va fi deschisă, duminică, 28 iulie, cu premierea elevilor din unitățile de învățământ care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare la nivel județean.
 
Vor urma elevii Școlii de Muzică Ușoară Atelierul de Arte “Elis Ayla” și Ansamblul de Dansuri Tradiționale “Mândre Dobrogene”. Cei prezenți vor fi încântați de muzica interpretată de Negrici Maria Claudia, iar Sky Kids Dance va prezenta mai multe dansuri.

Spectacolul va continua cu Mădălina Modruj, Ionica Morosanu, Mircea Cazan, Ionuț Galani, Diana Bișinicu și Direcția 5.

Programul detaliat al evenimentului

27.07.2024, sâmbătă

Elevii clubului copiilor Năvodari (teatru)
Elevii clubului copiilor Năvodari (dans)
Ciornea Maria – solist muzică populară
Elevii clubului copiilor Năvodari (teatru)
Piștea Iulia-solist muzică populară
Georgiana Roșca – solist muzică populară
Manole Ioana Andreea – solist muzică ușoară
Boroslache Sophia Maria și Boroslache Bianca Ștefania – soliști muzică ușoara                 
A.S studio ballet $ dance (dans)
Trupa Maladet
Denisa Lucan
Diana Damian
Balkan Florin
Danny Mazo 
Johny Romano
Dorian Popa 

28.07.2024, duminică

Premierea elevilor din unitățile de învățământ care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare la nivel județean
Elevii școlii de muzică ușoară atelierul de arte,,Elis Ayla”
Ansamblul de dansuri tradiționale ,,Mândre Dobrogene”
Negrici Maria Claudia – solist muzică ușoară
Sky Kids Dance (dans)
Mădălina Modruj
Ionica Moroșanu
Mircea Cazan 
Ionuț Galani
Diana Bișinicu
Direcția 5

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cumpărări directe Constanța O firmă din Galați va oferi Primăriei Corbu servicii de proiectare pentru un bloc ANL (DOCUMENT)
 
Investiții în județul Constanța: Clădirile rezidențiale multifamiliale din orașul Năvodari, reabilitate cu bani din PNRR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii