Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Nord Cinci unități de cazare din stațiunea Mamaia Nord, înscrise în Programul „Litoralul pentru Toți“

ro

16 Sep, 2024 15:05 329 Marime text
Mamaia Nord. Sursa foto: google.maps
  • Programul „Litoralul pentru Toți“ presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopti.
  • Anul acesta în Programul „Litoralul pentru Toți“ s-au înscris și cinci unități de cazare din stațiunea Mamaia Nord.
 
Românii care doresc să-și petreaca sejurul la mare în extrasezon, atunci cand stațiunile și plaja sunt mai libere, dar totuși timpul este frumos, se pot bucura de facilitățile oferite prin programul „Litoralul pentru Toți“.
 
Stațiunea Mamaia Nord își continuă ascensiunea și se dovedește a fi o destinație turistică din ce în ce mai populară, pregătită să întâmpine un număr și mai mare de vizitatori în anii următori.
 
Programul „Litoralul pentru Toți“ se desfășoară în perioada 3 mai - 20 iunie și 1 septembrie - 15 octombrie, iar în cadrul lui se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc. 
 
Mai mult, Programul „Litoralul pentru Toți“ presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopti.
 
Potrivit OMD Mamaia Nord, anul acesta în Programul „Litoralul pentru Toți“ s-au înscris și cinci unități de cazare din stațiunea Mamaia Nord: Hotel Arena Regia Hotel & Spa Mamaia Nord, Lemon Cliff Luxury B&B Mamaia Nord, Bunga Bunga Mamaia Nord, Felicia Apartments 5 Mamaia Nord și Felicia Apartments 6 Mamaia Nord.

Arena Regia hotel  & spa 5***** Mamaia Nord 
beneficiază de o poziție excepțională în nordul stațiunii Mamaia și oferă o experiență de neegalat pe litoralul românesc al Mării Negre, prin combinația inspirată de design, atenție deosebită pentru detalii și servicii de calitate ireproșabilă.

Lemon Cliff Luxury B&B 3*** Mamaia Nord este o locație nouă, situată în zona Mamaia-Nord – Năvodari, pe faleză, la câțiva metri de plajă.  Lemon Cliff Luxury B&B ofera cazare în 56 de camere duble și 17 apartamente, amenajate modern și dotate ce Smart Tv, wi fi, aer condiționat, seif, baie proprie și acces pe bază de card magnetic.

Bungalow-uri Bunga Bunga 3*** Mamaia Nord este un complex de bungalow-uri deschis în anul 2015 și situat la aproximativ 310 metri de plajă, în imediata apropiere a plajelor Paradiso, Rapana, Kazeboo, Sunwaves. Bungaolw-urile Bunga Bunga pun la dispoziția turiștilor 10 camere duble si 3 apartamente dotate cu aer condiționat, LCD tv, minibar, wi fi, baie proprie cu duș, uscător de păr și cosmetice hoteliere.

Felicia Apartments 5 Mamaia Nord se afla situat în Mamaia Nord – Navodari, la aproximativ 100 de metri de plajă. Felicia apartments 5 se compune dintr-un living open space dotat cu bucătarie echipată (plită, hotă, microunde, frigider, mașină de spălat vase și rufe, filtru de cafea, vesela), canapea și fotoliu extensibil, dormitor matrimonial, baie cu cabină de duș și balcon mobilat cu masă și scaune. Apartamentul se află situat la parter și pune la dispoziție LCD tv, aer condiționat și internet wireless.

 Felicia Apartments 6 Mamaia Nord se afla situat în Mamaia Nord – Năvodari, la aproximativ 100 de metri de plajă. 
Felicia apartments 6 se compune dintr-un living open space dotat cu bucatarie echipata (plita, hota, microunde, frigider, mașină de spălat vase și rufe, filtru de cafea, veselă), canapea si fotoliu extensibil, dormitor matrimonial, baie cu cabină de duș și balcon mobilat cu masă și scaune. Apartamentul se află situat la parter și pune la dispozitie LCD tv, aer condiționat și internet wireless.

Reamintim că anul trecut în Programul „Litoralul pentru Toți“ au fost înscrise, de asemenea, cinci unități de cazare: Amaia Nord Arena Regia Hotel & SPA - 5 stele, Mamaia Nord Pensiunea Alfa - 5 stele, Mamaia Nord Arcadia – 4 stele, Mamaia Nord Stavros – 4 stele și Mamaia Nord Lemon Cliff Luxury B&B – 3 stele.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Sezon estival 2024: Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord - „O vară vibrantă și plină de succes. Prin programul Litoralul pentru toți, vara continuă!”


OMD Mamaia Nord: Experiență culinară memorabilă, într-un cadru de neuitat, oferită de restaurantele din stațiune
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii