Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Nord Investițiile și extinderea sezonului estival, prioritățile anului 2025 pentru stațiunea Mamaia Nord

ro

17 Sep, 2024 13:25 177 Marime text
Mamaia Nord statiune. Sursa foto: google.maps
  • Mamaia Nord a avut parte de un sezon estival deosebit, cu grad de ocupare ce a depășit 90%.
  • Atrași de oferta variată de servicii turistice și de cazare, vizitatorii din România și din străinătate care au venit în Mamaia Nord consideră că se vor întoarce la anul într-un număr foarte mare.
Pentru sezonul estival următor, sunt planificate mai multe proiecte de investiții în stațiunea Mamaia Nord. Potrivit reprezentanților OMD Mamaia Nord, acestea includ modernizarea infrastructurii rutiere pentru a îmbunătăți accesul, dezvoltarea unor noi spații de agrement, precum noi demersuri de marketing și comunicare.
 
Privind viitorul, Mamaia Nord se pregătește pentru noi proiecte ambițioase. Planurile pentru sezonul estival 2025 includ extinderea infrastructurii și crearea de noi facilități pentru familii și copii, precum și alte demersuri menite să prelungească sezonul turistic.
 
O altă prioritate pentru reprezentanții OMD Mamaia Nord o reprezintă extinderea sezonului estival.
 

„Intenționăm să organizăm evenimente speciale și festivaluri la începutul primăverii și la finalul toamnei, pentru a atrage turiști în afara perioadei tradiționale de vară. Am mai multe idei, pe care le voi anunța, alături de colegii din OMD, din timp, anul viitor. De asemenea, lucrăm la dezvoltarea unui program de oferte speciale și pachete turistice personalizate, care să încurajeze vizitele în stațiune în lunile mai puțin aglomerate. Parteneriatele cu agențiile de turism și operatorii locali vor juca un rol crucial în promovarea acestei inițiative”, a declarat Mirela Matichescu, managerul Organizației de Management al Destinației Mamaia Nord.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
OMD Mamaia Nord: Cinci unități de cazare din stațiunea Mamaia Nord, înscrise în Programul „Litoralul pentru Toți“
 
Sezon estival 2024. Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord - „O vară vibrantă și plină de succes. Prin programul Litoralul pentru toți, vara continuă!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii