Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ploturile de irigații din Hârșova, județul Constanța, vor fi modernizate. Investiția, realizată de O.U.A.I. Horia Grup RDN

ro

18 Jun, 2024 12:03 498 Marime text
Sursa foto -pexels.com
  • O.U.A.I. Horia Grup RDN (Organizația utilizatorilor de apă pentru irigații) a solicitat de la Agenția pentru Protectia Mediului Constanța evaluarea impactului asupa mediu pentru proiectul care prevede modernizarea ploturilor de irigații din Hârșova.
  • Investiția va fi realizată în extravilanul UAT Horia, tarlaele: T20, T26, T27, T28 si T30, în vecinătatea DJ 223, județul Constanța.
 
O.U.A.I. Horia Grup RDN (Organizația utilizatorilor de apă pentru irigații) investește în localitatea Hârsova, județul Constanța. Investitorul reprezentat prin Sava Dumitrel a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța evaluarea impactului asupa mediu pentru proiectul “Modernizarea ploturilor de irigații 25 Hârșova/SRP 1, RDN 39b, RDN 40, RDN 41 și RDN 42”.
 
Ulterior, APM Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare. Astfel, nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul care prevede modernizarea ploturilor de irigații 25 Hârșova.
 
Investiția va fi realizată în extravilanul UAT Horia, tarlaele: T20, T26, T27, T28 si T30, în vecinătatea DJ 223, județul Constanța. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta la APM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Investiție în valoare de 1,5 milioane de euro: Italienii de la Land & Buildings Real Estate SRL plantează o pădure în comuna Seimeni, județul Constanța

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații „Agigea“ caută firmă pentru modernizarea irigrațiilor în zona Movilița! Pune la bătaie peste 800.000 de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii