Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Poarta Albă, executată silit. Fiscul din Constanța scoate la licitație un teren de peste 110.000 mp (DOCUMENT)

ro

23 Aug, 2024 17:00 223 Marime text
Poarta Alba teren de vanzare
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea unui bun deținut de Primăria Poarta Albă.
  • Participanții la licitația care va avea loc pe data de 3 septembrie, ora 13.30 vor putea cumpăra un teren agricol, în suprafață de 118.724 mp. Bunul a fost evaluat la prețul de 401.297 lei.
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea unui bun deținut de Primăria Poarta Albă.
 
Licitația va avea loc pe data de 3 septembrie, ora 13.30, la sediul din municipiul Constanța, bd. Tomis nr. 312 A, camera 407.
Participanții la această licitație vor putea cumpăra un teren agricol, în suprafață de 118.724 mp, situat în zona Est, la circa 1 km de localitate, extravilan Parcela P 796. Bunul a fost evaluat la prețul de 401.297 lei.
 
Terenul este grevat de următoarele sarcici: creditor - AJFP Constanța, proces-verbal de sechestru nr. 716337/28.08.2023.
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
 
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul publicat de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Un atelier de sculptură, terenul și aleea de acces, din patrimoniul Prod Plast SRL, situate în Năvodari, scoase la mezat de fiscul din Constanța (DOCUMENT)
 
Fiscul vinde două bunuri mobile din patrimoniul fimei Atelier Media SRL, care deține DobrogeaTV. Legături cu Gabriel Comănescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii