Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turiștii, invitați de OMD Mangalia să viziteze apele termale din Mangalia

ro

24 Jul, 2024 09:50 207 Marime text
Sanatoriul Mangalia
  • Stațiunea Mangalia se bucură de un climat blând de câmpie, ceea ce o face potrivită pentru tratamente și relaxare pe tot parcursul anului.
  • Temperatura medie anuală, de 11,2°C, oferă condiții optime pentru o varietate de tratamente și terapii.
  • Izvoarele minerale sulfuroase, clorurate, bicarbonatate și mezotermale (cu temperaturi între 21°C și 27°C) constituie o resursă valoroasă pentru tratarea și ameliorarea unei game variate de afecțiuni.
 
 
Organizația de Management al Destinației Mangalia amintește celor cvare ajung în sudul litoralului să nu uite de izvoarele minerale cu proprietăți terapeutice remarcabile. Stațiunea Mangalia este cunoscută drept o oază de sănătate și relaxare, fiind singura stațiune maritimă din România care deține izvoare minerale cu proprietăți terapeutice remarcabile.
 
Izvoarele minerale sulfuroase, clorurate, bicarbonatate și mezotermale (cu temperaturi între 21°C și 27°C) constituie o resursă valoroasă pentru tratarea și ameliorarea unei game variate de afecțiuni. Stațiunea Mangalia se bucură de un climat blând de câmpie, ceea ce o face potrivită pentru tratamente și relaxare pe tot parcursul anului. Temperatura medie anuală, de 11,2°C, oferă condiții optime pentru o varietate de tratamente și terapii.
 
Printre beneficiile apelor termale și ale climei stațiunii Mangalia se numără:

· Reducerea durerilor și ameliorarea afecțiunilor reumatismale degenerative și inflamatorii.
· Tratamentul afecțiunilor neurologice periferice și centrale, precum paralizii și pareze.
· Îmbunătățirea stării generale a organismului în afecțiuni posttraumatice sau postoperatorii.
· Susținerea tratamentului pentru afecțiuni ginecologice cronice.
· Ameliorarea problemelor cardiovasculare, respiratorii, dermatologice și metabolice.

Stațiunea Mangalia dispune de două baze moderne de tratament la Hotelul Mangalia și Sanatoriul Mangalia, oferind o gamă variată de terapii personalizate. Printre tratamentele disponibile se numără:

· Băi calde cu apă sulfuroasă și cu apă de mare.
· Băi calde cu nămol și împachetări calde cu nămol terapeutic.
· Instalații pentru inhalații și aerosoli.
· Terapii cu apă mezotermală pentru afecțiuni reumatismale și neurologice
.
Indicațiile terapeutice acoperă o gamă largă de afecțiuni, de la cele reumatismale și neurologice până la afecțiuni ginecologice și asociate.

Prin combinarea tratamentelor moderne cu izvoarele minerale naturale și climatul blând, Stațiunea Mangalia oferă o oportunitate unică pentru recuperare și refacere a sănătății și stării de bine.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Turiștii invitați, de OMD Mangalia, să viziteze Moscheea Esmahan Sultan, un important monument istoric din sudul litoralului
 
OMD Mangalia reamintește turiștilor că pot circula gratuit cu transportul public, de la gară la hotel, sau între stațiuni și oraș
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii