Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța, răspuns pozitiv Elsa Technology SRL investește în zona Industrială din Valu lui Traian

ro

09 Jun, 2024 12:34 677 Marime text
  • Elsa Technology SRL a solicitat acord de mediu pentru edificrea a trei imobile pentru depozitarea echipamentelor electrice în comuna Valu lui Traian.
  • Ulterior, Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța a anunțat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru acest proiect.
  • Firma este deținută de Deleanu Elena Maria, Deleanu Răzvan și Deleanu Răzvan-Paul,.
  • Administratorul firmei este Deleanu Răzvan-Paul.

 
Elsa Technology SRL va ridca trei imobile în județul Constanța, comuna Valu lui Traian, strada Valea Seaca, zona Industrială, motiv pentu care a solicitat de la APM Constanța acord de mediu.
 
Ulterior, Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța a anunțat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Construire imobil P+1e – birouri, imobil P – producție echipamente electrice, imobil P – depozitare echipamente electrice, anexa P – terasă acoperită și îmrejmuire teren.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 13.06.2024.
 

 
Despre Elsa Technology SRL

 
Înființată în anul 2011, firm a are sediul social pe strada Valea Seacă din Valu lui Traian, Județul Constanța și desfășoară activitaăți de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Firma este deținută de Deleanu Elena Maria, cu 60 % din capitalul social, Deleanu Răzvan, cu 30% din capitalul social și Deleanu Răzvan-Paul, cu 10% din capitalul social.Administratorul firmei este Deleanu Răzvan-Paul.
 
Elsa Technology SRL  a câștigat șase licitații publice organizate de  Ministerul Apărării - U.M. 02192: Simulator tehnic de cercetare, de testare și științific, Materiale și echipamente de pregătire și Tablouri electrice.
 
În anul 2023, firma cu 9 salariați a declarat o cifră de afaceri de 6.475.628 lei și un profit de 728.970 lei.
 
Potrivit termene.ro, Deleanu Elena Maria mai este asociat și administrator în Elman Trading SRL, iar  Deleanu Răzvan în WHITE Nights Studio SRL.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Răspuns negativ de la Primăria Constanța:Eagle Protection Services SRL nu poate supraetaja cu două niveluri sediul de pe strada Poporului

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără laborator digital! Iată de la cine (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii