Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la contracte cu autorități publice locale, la afaceri imobiliare Bogdan Nicolae Voinea, prin Tuboma Cons SRL, va ridica un bloc în Constanța

ro

16 Jul, 2024 17:00 195 Marime text
Tuboma - Constanta Sud
  • Municipalitatea a emis un certificat de urbanism pentru Tuboma Cons SRL, care vrea să ridice un imobil de două etaje - locuințe colective.
  • Investiția va fi realizată în zona Constanta Sud, lot 7, careu C.
  • Bogdan Nicolae Voinea este asociat unic și administrator al Tuboma Cons SRL.
 
SC Tuboma Cons SRL investește într-un bloc de două etaje în zona Constanța Sud. În acest sens, firma a obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism.
 
Pe data de 15 iulie, Municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1950 - Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru construire clădire locuințe colective S+P+2E. Investiția va ri realizată în zona Constanța Sud, lot 7, careu C. Actul de urbanism este valabil 24 de luni.

Tuboma - act de urbanism
 
 
Despre Tuboma Cons SRL
 
 
Firma a fost înființată în anul 2023, se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară și are sediul pe strada Poporului, Nr. 136, Et. 1 din Constanța. Bogdan Nicolae Voinea este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Bogdan Nicolae Voinea mai este asociat asociat unic și administrator în Bogdan Inter Tur SRL. În anul 2023, firma cu un sigunr salariat a avut o cifră de afaceri de zero lei, venituri și cheltuieli de 346.634 lei.
 
 
Despre Bogdan Inter Tur SRL
 

 
Cu sediul pe strada Poporului, Nr. 136 din Constanța, firma a luat ființă în 1994 și se ocupă de comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare.
 
Voinea Bogdan Nicolae este asociat unic. De administrarea societății Bogdan Inter Tur SRL se ocupă Voinea Bogdan Nicolae și  Voinea Gheorghina.
 
Din 2007, societatea Bogdan Inter Tur SRL a câștigat, prin negociere directă, 429 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Seimeni, Casa Județeană de Pensii Constanța, Spitalul Orășenesc "Dr. George Trifon" Năsăud, Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov și altele.

În anul 2023, Bogdan Inter Tur SRL, cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 1.229.820 lei  și o pierere de 766.106 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Este vizat un imobil din zona Parc Tăbăcărie: La Contesa Resort SRL a obținut acordul Primăriei Constanța pentru modificarea unei terase
 
Primăria Constanța, un nou răspuns negativ pentru Tesalia SRL. Firma, obligată să elaboreze un PUZ pentru imobilul de pe strada Dacia
 
Contract semnat între Primăria comunei Seimeni și Bogdan Inter Tur. Despre ce este vorba (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii