Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, un nou răspuns negativ pentru Tesalia SRL. Firma, obligată să elaboreze un PUZ pentru imobilul de pe strada Dacia

ro

15 Jul, 2024 17:00 264 Marime text
Tesalia - strada Dacia nr. 8
  • Tesalia SRL a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
  • Actul este valabil 12 luni, iar imobilul se află pe strada Daciei nr. 8 din Constanța.
  • Tesalia SRL este deținută de asociatul unic Iulia-Alexandra Nicolaescu.
 
Tesalia SRL intenționează să extindă o construcție de pe strada Daciei din Constanța. Firma a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Este vorba despre cerificatul de urbanism 1941 din 15 iulie, care constă în: Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: extindere construcție, amplasare pergolă, modificare acoperiș, modificare fațade, recompartimentări interioare, schimbare destinație în spațiu comercial, amenajare teren și desființare parțială împrejmuire, organizare de șantier, întrucât este necesar elaborarea și aprobarea unui P.U.Z. Actul este valabil 12 luni, iar imobilul se află pe strada Daciei nr. 8 din Constanța.

 
Despre Tesalia SRL

 
Compania Tesalia SRL este fondată în anul 1997, are sediul social este pe strada Ion Lahovari nr. 17, Constanța și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusive orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.
 
Asociat unic și administrator este Iulia-Alexandra Nicolaescu. Ea mai apare ca asociat unic la Centro Dent Clinic SRL.
 
Pe anul 2022 a raportat un număr mediu de 5 angajați, iar cifra de afaceri a fost de 1,89 milioane lei, cu un profit de 1 milion de lei. De asemenea, în anul 2023, firma cu 8 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.872.114 lei și un profit de 195.789 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Un imobil de pe strada Dacia nu poate fi transformat în spațiu comercial. Primăria Constanța, răspuns negativ pentru Tesalia SRL
 
APM Constanța, răspuns pozitiv: Un apart-hotel de zece etaje, cu spații comerciale, edificat în Mamaia Nord de Building Stefan AOP SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii