Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma ENB Medcom SRL, obligată de Primăria Constanța să elaboreze un PUZ pentru o investiție pe Șoseaua Mangaliei

ro

13 Aug, 2024 16:00 492 Marime text
Soseaua Mangaliei - desfiintare imobile.JPG
  • Certificatul de urbanism nr. 2045 din data 13 august a fost emis de Primăria Constanța pentru ENB Medcom SRL.
  • Investiția va fi realizată pe Șoseaua Mangaliei nr. 74, lot 6/3/2 din Constanţa.
  • Certificatul de urbanism este valabil 24 luni.
 
ENB Medcom SRL a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 2045 din data 13 august.
 
Actul constă în: Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru desființare corp C3. Prezentul certificat de urbanism Nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru: extindere corp C6, întrucât conform reglementărilor PUG pentru fiecare din zonele ZRCB1, ZRCB2 și ZRCB 3 este necesară elaborarea și aprobarea unei documentații PUZ”. Investiția va fi realizată pe Șoseaua Mangaliei nr. 74, lot 6/3/2 din Constanţa. Certificat de urbanism este valabil 24 luni.

 
Despre ENB Medcom SRL

 
ENB Medcom SRL a fost înființată în anul 2009 și are sediulsocial Intrarea Mangaliei, Nr. 78A Constanța și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.  

Exclusiv Auto ENB SRL este acționar, iar Iosif Cristian Anton este administrator. În 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 2.221.870 lei și un profit de 1.071.688 lei.

 
Despre Exclusiv Auto ENB SRL

 
Cu sediul social pe strada Intrarea Mangaliei, Nr. 78A din Constanța, firma a fost înființată în anul 2007 și se ocupă de întreținerea și repararea autovehiculelor. Asociat unic și administrator este Florea Marian.

Firma a obținut, prin negociere directă, 35 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, Penitenciar-Spital Constanța - Poarta Albă, Orașul Techirghiol, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

În anul fiscal 2023, firma cu 49 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 94.998.431 de lei, un profit de 4.351.971 lei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:

CELCO SA modernizează fabrica de BCA din Constanța, cu resurse proprii și ajutor de la stat


Municipalitatea a emis două acte de urbanism Grădinița nr. 16, monument istoric din Constanța, va fi reabilitată în regim de urgență
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii