Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, răspuns negativ pentru investitor Alliance Auto Center SRL nu poate construi un imobil în zona Palazu Mare. Iată motivul!

ro

22 Jun, 2024 16:32 1314 Marime text


Alliance Auto Center SRL a solicitat un act de urbanism de la Primăria Constanța, necesar edificării unui bloc în Palazu Mare. Ulterior, Municipalitatea a transmis că investitorul nu poate construi, deoarece este necesară elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic zonal (P.U.Z.). Terenul se află în două zone de reglementare urbanistice. Acționar unic și administrator al Alliance Auto Center SRL este Alliance Auto Credit SRL.
 
 
Alliance Auto Center SRL intenționează să ridice un imobil,        
locuințe colective, în municipiul Constanța, pe un teren cu numărul cadastral 221887.
 
În acest sens, firma a solicitat un act de urbanism de la Primăria Constanța. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1600: Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: construire imobil locuințe colective, parcaje, împrejmuire teren și organizare de șantier întrucât - conform prevederilor P.U.G. este necesară elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic zonal (P.U.Z.) - terenul se află în două zone de reglementare urbanistice.
 
Notă: Conform HCL nr. 378/31.08.2023, Art. 1 - Se aprobă suspendarea aplicării prevederilor HCL nr. 121/2011 privind aprobarea documentației ”Reactualizare PUZ Palazu Mare III, modificare HCLM nr. 116/2003 și HCLM nr. 126/2003, teren în suprafață de 585 ha, aparținând persoanelor fizice și juridice”, pentru zona delimitată de bd. Tomis, lacul Siutghiol, incinta RAJA și limita UAT Ovidiu, pentru o perioadă de 18 luni de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, cu posibilitatea prelungirii termenului până la data aprobării documentației de urbanism „Actualizare PUZ Palazu Mare - modificare HCL nr. 121/2011" elaborată conform contractului de prestări servicii nr. 26895/2023. Certificatul de urbanism este valabil 12 luni.
 
 
Despre Alliance Auto Center SRL
 
Înființată în anul 2018, Alliance Auto Center SRL are sediul social pe Șoseaua Mangalieinr. 74, et. 1, ap. cam.2, Constanța și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Acționar unic și administrator este Alliance Auto Credit SRL. În anul 2023, Alliance Auto Center SRL,cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 1.270.559 lei și un profit de 822.376 lei.
 
Despre Alliance Auto Credit SRL
 
 
Cu sediul social pe Șoseaua Mangaliei nr. 74, ap. cam.1, Constanța, firma a fost înființată în anul 2020 și desfășoară activități ale agențiilor de colectare și a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului.
 
Compania este deținută de Alliance Auto Center SRL, cu 98% din capitalul social, și Alliance Auto Development SRL, cu 2% din capitalul social. Administratorul companiei Alliance Auto Center SRL.
 
În anul 2023, Alliance Auto Credit SRL, cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 223.241 lei și un profit de 142.911 lei.
 
Despre Alliance Auto Development SRL
 
 
Compania a luat ființă în anul 2009, are sediul social pe Șoseaua Mangalieinr. 74, bloc C1, ap. C1, C2, C3, C4, C5, Constanța și se ocupă de comerțul cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone).
 
Firma este deținută de SC Alliance Auto Invest SRL, cu 99,9% din capitalul social, Tănase Vasilica, asociat cu 1% din capitalul social. Administrator este SC Alliance Auto Invest SRL.
 
Potrivit termene.ro, Tănase Vasilica este asociat și administrator în SC Alliance Auto Invest SRL și reprezentant asociat persoană juridică în Alliance Auto Credit SRL.
 
De-a lungul timpului, firma a obținut, prin negociere directă, 144 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada, Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură,  C.N.C.F. „CFR" SA- Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională, 
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, R.A. Romatsa - Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian, Comuna Siliștea, Urban SA Slobozia, Liceul Cobadin și altele.
 
La aceste achiziții directe se adaugă și 6 licitații câștigate de la:  Sanatoriul Pneumoftiziologie Brad, UM 0929 București, Spitalul Clinic Județean de Urgența „Pius Brînzeu“ Timișoara,  Spitalul Județean de Urgență Alexandria.
 
În anul 2023, compania cu 27 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 34.386.465 lei și un profit de 471.992 lei.
 
Despre SC Alliance Auto Invest SRL
 
 
Cu sediul social pe Șoseaua Mangaliei nr. 74, et. 1, ap. cam.1, Constanța, Alliance Auto Invest SRL a fost înregistrată în anul 
2012 și se ocupă de comerțul cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone). SC Alliance Auto Invest SRL este deținută de Alliance Auto Center SRL, cu 90,48% din capitalul social, Tănase Vasilica, asociat cu 5,72% din capitalul social și
Samara Antonel, asociat cu 3,8 % din capitalul social.
Tănase Vasilica este administratorul companiei.
În anul 2023, Alliance Auto Invest SRL a avut o cifră de afaceri de zero lei, niciun angajat și o pierdere de 600 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Alliance Auto Development SRL şi Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa au bătut palma. Ce va furniza societatea
 
Imobil de trei etaje, pe bulevardul Aurel Vlaciu din Constanța, edificat de Sisi Stop 2020 SRL
 
Asociatul unic al firmei, legături cu Caraivan și Panait
Blocul de șase etaje, ridicat pe bulevardul Mamaia din Constanța de Maritime Repair SRL, va fi modificat

 
A fost solicitat acord de mediu de la APM Constanța:
MCD Fittings SRL investește într-o vilă turistică în orașul Techirghiol

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii