Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Primăria Constanța Carzo Estival SRL va demola restaurantul Estival din Mamaia. Un hotel de trei etaje îi va lua locul

ro

09 Jun, 2024 13:48 784 Marime text
  • Restaurantul Estival din zona Tabără Nord din Mamaia va fi demolat de Carzo Estival SRL.
  • Firma a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism.
  • Restaurantul Estival se află în nordul stațiunii Mamaia, pe un teren de 667 mp, dezmembrat, în prezent, în patru parcele.
 
Societatea Carzo Estival SRL, deținută de Gheorghe Caraman, a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism, pentru demolarea mai multor clădiri din zona Tabăra Nord, respectiv Restaurantul Estival din stațiunea Mamaia. În locul imobilelor demolate, va fi construit un hotel cu trei etaje.

SC Carzo Estival SRL va demola restaurantul Estival din zona Tabără Nord din Mamaia și a solicitat de la Primăria Constanța  un act de urbanism.

Pe data de 6 iunie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1486 - Desființare corpuri existente C1, C2, C3, C4 și construire imobil S+P+3E hotel și alimentație publică conform P.U.D. aprobat cu H.C.L. nr. 160/29.04.2022. Actul este valabuil 24 de luni.

Restaurantul Estival se află în nordul stațiunii Mamaia, pe un teren de 667 mp, dezmembrat, în prezent, în patru parcele. Parcelarul este alcătuit din parcele de forme diferite, neregulate, precum și mărimi diferite. Construcția inițială, fiind dezmembrată, a fost conservată diferit de către proprietari, pierzându-și parțial unitatea stilistică. Investitorul va desființa construcțiile existente C1, C2, C3 și C4, iar pe teren va fi construit un unui imobil de trei etaje.

 
Despre Carzo Estival SRL

 
Înființată în anul 2000, firma se ocupă de restaurante și are sediul social în Zona Tabără Nord, Mamaia, Județul Constanța. Caraman Gheorghe este asociatul unic al firmei.

Administratorii societății sunt: Carabas Zoe și Caraman Gheorghe. În anul 2023, firma cu 7 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.539.035 lei și un profit de 3.759 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redeactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Patronii Restaurantului Estival din Mamaia doresc să ridice un hotel


Moștenitorii lui Grigore Comănescu, demersuri către Primăria Constanța pentru un imobil construit fără autorizație de construire pe strada Interioară

Răspuns negativ de la Primăria Constanța: Eagle Protection Services SRL nu poate supraetaja cu două niveluri sediul de pe strada Poporului

APM Constanța, răspuns pozitiv: Elsa Technology SRL investește în zona Industrială din Valu lui Traian
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii