Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Apel în dosarul de insolvență al Mobicom Prod SRL. Firma are datorii de peste 200.000 lei

ro

13 Oct, 2024 14:12 376 Marime text
Insolventa. Sursa foto - pexels.com
  • Dosarul cu obiectul - procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată Închiderea procedurii insolvenţei a ajuns în atenția judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța. 
  • Mobicom Prod SRL este itimat debitor, iar  Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați - Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța - apelant creditor.
  • Deocamdată nu a fost stabilită prima ședință a magistraților. Deocamdată nu a fost stabilită prima ședință a magistraților. Mobicom Prod SRL este deținută de Oniță și Roxana Cristea.
 
Pe dată de 11.10.2024, pe rolul Curții de Apel Constanța,  Secţia a II-a Civilă, de insolvenţă şi litigii cu profesionişti şi societăţi a fost înregistrat dosarul cu indicativul 674/118/2023 și obiectul - procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată Închiderea procedurii insolvenţei - Art.175 alin.2 şi radierea - Legea 85/2014.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de apel sunt: Mobicom Prod SRL - prin lichidator judiciar Cabinet Individual de Insolvență Cinciu Mihaela - intimat debitor, Mobicom Prod SRL - prin Administrator Special Cristea Onita - intimat debitor, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați - Administrația Județeană a Finantelor Publice Constanța - apelant creditor. Deocamdată nu a fost stabilită prima ședință a magistraților.

Mobicom Prod dosar
 
Despre Mobicom Prod SRL 
 
Înființată în anul 2018, firma are sediul social pe strada Constantin Brâncuși, Nr. 55, Constanța și se ocupă de fabricarea de mobilă pentru birouri și magazine.
 
Firma este deținută de Cristea Oniță, cu 90% din capitalul social, și Cristea Roxana, cu 10% din capitalul social.  
 
În anul 2022, firma a avut pierderi de 78.770 lei și datorii de 216.205 lei. De asemenea, în anul 2023, Mobicom Prod SRL a înregistrat datorii de 216.205 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și: 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii