Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Prefectul Județului Constanța acționează în judecată ART Solid Residence SRL și primarul de la Năvodari. Iată motivul

ro

16 Oct, 2024 18:10 137 Marime text
foto: Freepick.com Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 7710/118/2024, care are ca obiect acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act administrativ/autorizaţie nr 292/06.07.2021.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 15.10.2024, pe secția de contencios administrativ şi fiscal. Obiectul dosarului constă în acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act administrativ /autorizaţie nr 292/06.07.2021, fiind în stadiul de fond.  


Părți în dosar sunt Prefectul Județului Constanța, în calitate de reclamant și Primarul Orașului Năvodari, Art Solid Residence SRL, Inspectoratul Județean în Construcții Constanța prin Inspectoratul de Stat în Construcții în calitate de pârâți.   

Potrivit Instanțelor de Judecată, nu fost stabilit termen în dosar.
 
 
 

Despre ART Solid Residence SRL

Conform termene.ro, firma a fost fondată pe 3 februarie 2017, are sediul în Constanța, pe strada Amurgului nr. 35C, iar obiectul de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară”.
 
Asociații firmei sunt Daniel Ștefan Opriță și Valentin Sârbu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Art Solid Residence SRL a declarat, în anul 2022, o cifră de afaceri de 62.075 de lei, o pierdere de 28.170 de lei și doi angajați.
 
Conform termene.ro, Daniel Ștefan Oprița mai este în asociat firmele: Adco Company SRL, Ritz Auto SRL, Vogue Appartments SRL, Flying Spur SRL, Marina Evo Residence SRL, Vogue Building SRL, Clastefy G.S.M. SRL (radiată), Rubin Construct International SRL (radiată), NBC Comercial SRL (radiată), Casa Auto Constanța SRL (radiată) și Team Bauen SRL (radiată).

La rândul său, Valentin Sârbu apare și în VSV Pro Automobile SRL, Marina Evo Residence SRL, Amira Evo Residence SRL și Dezautoserv SRL (radiată).
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publ ice deschise.



Citește și:

Litigiul dintre Prefectul Județului Constanța, Primarul Orașului Năvodari și ART Solid Residence SRL, pe masa magistraților

Ce modificări au fost făcute în Art Solid Residence SRL, din Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii