Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OIL Terminal se judecă cu Garda Națională de Mediu. Litigiul, pe rolul Judecătoriei Constanța

ro

23 Jul, 2024 14:29 197 Marime text
  • Pe data de  22.07.2024, pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă a fost înregistrat un dosar cu obiectul - plângere contravenţională GNM 012873.
  • Părțile dosarului aflat sunt: Oil Terminal – petent, iar Ministerul Mediului Apelor și Padurilor - Garda Națională de  Mediu Comisariatul General - Serviciul Comisariatului Județean Constanța – intimat.
  • Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Pe masa judecătorilor din Constanța a ajuns litigiul dintre Oil Terminal și Serviciul Comisariatului Județean Constanța.
Pe data de  22.07.2024, pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă a fost înregistrat dosarul cu indicativul 20901/212/2024 și obiectul - plângere contravenţională GNM 012873.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: Oil Terminal – petent, iar Ministerul Mediului Apelor și Padurilor - Garda Națională de  Mediu Comisariatul General - Serviciul Comisariatului Județean Constanța – intimat.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
 
Despre OIL Terminal SA
 
 
Înființată în anul 1991, compania se ocupă de manipulări și are sediul social pe strada Caraiman, nr. 2 din Constanța. Oil Terminal SA este deținută de Ministerul Energiei, cu 87,75% din capitalul social, și Persoane Fizice și Juridice, cu 12,24 din capitalul social.
 
Administratorii societății sunt: Aurelian-Ovidiu Andrei, Sebastian-Valentin Bodu, Cristian-Florin Gheorghe, Ionuț-Stelian Micu, George-Silvian Mișa, George Teșeleanu și Ramona Ungur.
 
În anul fiscal 2022, compania cu 962 de angajați, a declarat o cifră de afaceri de 302.678.978 lei și un profit net de 11.604.223 lei.
 
Situația fiscală pentru anul 2023 arată astfel: o cifră de afaceri de 349.787.314 lei, un profit de 14.292.764 lei și 996 de angajați.
 
Potrivit termene.ro, Aurelian-Ovidiu Andrei mai este asociat în ATO Select SRL Giurgiu, administrator în Tracum SA Giurgiu.
 
La rândul său, Sebastian-Valentin Bodu este asociat în  TV Store SRL București.
 
Cristian-Florin Gheorghe este asociat în Benecar Auto SRL Ilfov și administrator în Conpet SA Prahova.
 
De asemenea, George-Silvian Mișa este asociat în SYL Soft Management SRL Constanța.
 
La rândul său, George Teșeleanu este asociat unic în  Pantheon Management SRL Constanța, asociat în Agora PROJECT SRL Constanța, asociat în Urbis Media Press SRL Constanța,  administrator în Confex Matex International SA Hunedoara,  administrator în Societatea Națională Aeroportul International Mihail Kogalniceanu-Constanța SA Constanța,  Kogălniceanu, administrator în Șantierul Naval Midia SA Năvodari.
 
Nu în ultimul rând, Ramona Ungur este asociat și administrator în Netram Consulting SRL Ilfov,  asociat și administrator în BEST Cake Distribution SRL București,  asociat și administrator în Fib Bridge SRL București,  asociat în Bluestone Yohji Green SRL București,  asociat și administrator în DB5 Lightsource SRL București,  asociat și administrator în DB5 Light Two SRL București,  asociat și administrator în DB5 Light One SRL București, DB5 Light Three SRL București,  DB5 Light Four SRL București,  DB5 Light Five SRL București,  Energy Capital Finance IFN SA București, DB Team Support SRL București,  DB Team Management SRL  București.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
 
Citește și:

 
Un teren de aproape 200.000 mp, situat pe strada Caraiman, dezmembrat de OIL Terminal SA Constanța

AGOA Oil Terminal SA Constanța convocată pentru decizii importante. Care este ordinea de zi?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii