Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari cere înlocuirea amenzilor cu muncă în folosul comunităţii pentru șase persoane fizice (DOCUMENTE)

ro

24 Aug, 2024 16:33 201 Marime text
  • Patru persoane fizice au fost date în judecată de Primăria Năvodari. Unitatea administrativ-teritorială a cerut înlocuirea unor amenzi cu muncă în folosul comunităţii.
 
Pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă, pe data de 19.08.2024, au fost înregistrate patru dosare în care Primăria Năvodari este petent, iar patru persoane fizice au calitatea de intimați. Cele patru dosare au ca obiect înlocuire amendă cu muncă în folosul comunităţii.
 
Dosarul cu indicativul 23650/212/2024 are ca obiect - înlocuire amendă cu muncă în folosul comunităţii. Părțile dosarului, aflat în stadiul procesual de fond, sunt: Orașul Năvodari prin primar – petent, iar Iordachi Sorin Marian – intimat.
 
Dosarul cu indicativul 23651/212/2024 are ca obiect - înlocuire amendă cu muncă în folosul comunităţii. Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt: Orașul Năvodari prin primar – petent, iar Saban Atise – intimat.
 
Dosarul cu indicativul 23652/212/2024 are ca obiect - înlocuire amendă cu muncă în folosul comunităţii. Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt: Orașul Năvodari prin primar – petent, iar Osman Regep – intimat.
 
Dosarul cu indicativul 23649/212/2024 are ca obiect - înlocuire amendă cu muncă în folosul comunităţi. Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt: Orașul Năvodari prin primar – petent, iar Stegaru Sergiu Andrei – intimat.
 
 
Pe data de 20 august au fost înregistrate alte doua dosare.

Dosarul cu indicativul 24082/212/2024are ca obiect - înlocuire amendă cu muncă în folosul comunităţi. Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt: Orașul Năvodari prin primar – petent, iar Stancu Oana - intimat
 
Dosarul cu indicativul 24088/212/2024 are ca obiect - înlocuire amendă cu muncă în folosul comunităţi. Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt: Orașul Năvodari prin primar – petent, iar Saban Atia - intimat
 
„Motivele pentru care Primăria Orașului Năvodari a cerut înlocuirea amenzii cu muncă în folosul comunității intră sub incidenta legislației române și europene cu privire la protecția datelor cu caracter personal (Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului UE 679/2016). Primăria Orașului Năvodari a pus în aplicare prevederile art. 9, alin. (3) din Ordonanța nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor: «În cazul în care contravenientul persoană fizică nu a achitat amenda în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a sancţiunii şi nu există posibilitatea executării silite, organul de specialitate al unităţii administrativ-teritoriale prevăzut la art. 39 alin. (2) lit. a) în a cărui rază teritorială domiciliază contravenientul va sesiza instanţa judecătorească în a cărei circumscripţie domiciliază acesta, în vederea înlocuirii amenzii cu sancţiunea obligării contravenientului la prestarea unei activităţi în folosul comunităţii, ţinându-se seama de partea din amendă care a fost achitată»”, au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.Regulamentului
 
GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:
 
Zeci de procese unde Primăria Năvodari este parte. Majoritatea vizează anularea autorizațiilor de construire (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța. Allplan Proiect SRL, un nou contract obținut de la Primăria Năvodari. Firma va elabora studiul de fezabilitate pentru asfaltarea străzilor din Mamaia-Sat, etapa a II-a (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii