Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri, Mohammad Murad „Este nevoie de intervenția statului pentru stoparea abuzurilor administrației din Mangalia!”

ro

26 Jul, 2024 20:16 257 Marime text


De câteva săptămâni Mangalia fierbe. Totul a culminat cu arestarea unui apropiat al primarului Cristian Radu. Este vorba despre Doru Colgiu, consilier personal și director la Goldterm Mangalia. Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanți investitori din sudul litoralului a comentat pentru ZIUA de Constanța situația din Mangalia:
 

„Din păcate situația din Mangalia este cunoscută. De patru ani de zile vorbesc despre ce se întâmplă acolo. Este vorba despre siguranța națională, despre siguranța investițiilor care se fac acolo. Ceea ce s-a întâmplat la Mangalia ne arată un singur lucru - că statul este slab și e nevoie de o tranșare acolo. Sper ca cei 600 de agenți economici care nu au primit în momentul de față autorizație de funcționare să se unească și să se ducă la București direct la președintele Iohannis, la prim-ministrul Ciolacu să discute această problema. Sunt mii de oameni care pierd fonduri. Unul dintre cei care nu au primit autorizație este Complexul Phoenicia. Nu stiu care sunt motivele. Nu e ok, nu e benefic. Eu am făcut acțiune în instanță. Dar problema nu sunt eu. Problema e una majora pentru sudul litoralului și nu înțeleg de ce atunci când cineva fură o canistră de benzina se mișcă tot statul, iar când o persoana tulbură activitatea a sute de agenți economici nu se întâmplă nimic pentru că are o culoare sau altă culoare. Este nevoie de intervenția statului la Mangalia pentru stoparea abuzurilor făcute de administrația locală din Mangalia”, declară acesta..


Citește și:

Surse: Cum ar fi fost pus în aplicare mandatul de arestare preventivă față de Doru Colgiu


Curtea de Apel a decis!: Mandat de arestare preventivă de 30 de zile pentru Doru Colgiu, directorul Goldterm Mangalia SA (MINUTA)

UPDATE - S-a emis mandat de arestare!: DNA Constanța, contestație în cazul lui Colgiu, de la Mangalia (MINUTA)


Surse: Percheziții în Mangalia - Filmul flagrantului cu presupusa șpagă a lui Doru Colgiu

DNA Constanța, despre cazul Doru Colgiu – „S-a creat o stare de pericol“​

Surse: Doru Colgiu, mâna dreaptă a primarului din Mangalia, reținut pentru trafic de influență!


Oficial: Detalii de ultim moment din ancheta DNA, de la Mangalia, cu Doru Colgiu! Despre ce sume de bani vorbesc procurorii​

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii