Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haltere Ioana Maria Țurcanu și Mădălina David, campioane naționale la junioare 2. Pe litoral au venit și alte medalii (GALERIE FOTO)

ro

08 Jul, 2022 00:00 1016 Marime text

 
  • Ioana Maria Țurcanu, de la CSO Ovidiu, a cucerit trei medalii de aur (la smuls, aruncat și total).
 
Faza finală a Campionatului Național de haltere pentru juniori 2 (sportivi de 16-17 ani) s-a desfășurat la Botoșani, iar pe podium au urcat și sportivi de pe litoral.
 
Astfel, Ioana Maria Țurcanu, în vârstă de 16 ani, de la CSO Ovidiu (antrenor, Eduard Simineanu), a devenit campioană națională, cucerind trei medalii de aur (la aruncat, smuls și total) în întrecerile categoriei 81 de kilograme.
 
Mădălina David, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, a urcat de două ori pe prima treaptă a podiumului și o dată pe locul doi, la categoria 40 kg. De la LPS (antrenori, Mircea Roșu și Adrian Mărgăritescu) au mai luat medalii la întrecerea de la Botoșani Cătălin Mareș (categ. 73 kg) - trei medalii de argint și George Beșleagă (categ. 96 kg) - două medalii de argint și una de bronz, în timp ce Andreea Rogoveanu s-a situat în apropierea podiumului, pe poziția a cincea, la categoria 49 kg.
 
CS Farul Constanța a urcat pe podium prin David Florin Ichim (trei medalii de argint la categoria 55 kg), Alexandru Vasilică Decusară (trei medalii de bronz la categoria 102 kg) și Ștefania Ion (trei medalii de bronz la categoria +81 kg). Spotivii sunt pregătiți de Aurel Tătaru și Adrian Roșu.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
  
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Eduard Simineanu și csfarul.ro
 
Citește și:
 
CS Farul Constanța. Haltere în familie
Aurel și Darius Tătaru, tată și fiu, din nou pe podium la aceeași competiție (GALERIE FOTO)

 
Interviu online cu Darius Tătaru, de la CS Farul Constanța
„Îmi doresc să fiu cel mai bun halterofil din România“


„Recital constănțean la Eilat“
Halterofilul Ionuț Tucă, din Ovidiu, dublu campion european. A stabilit și două recorduri continentale! (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii