Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mangalia Portul Turistic Mangalia găzduiește a doua ediție a Beach Waterpolo

ro

06 Sep, 2024 10:54 164 Marime text
OMD Mangalia_polo
  • În perioada 06–08 septembrie, în portul Turistic Mangalia, are loc Beach Waterpolo, cea de-a doua ediție.
  • Partenerii evenimentului Beach Waterpolo sunt Primăria Municipiului Mangalia și Organizația de Management al Destinației Mangalia.
 
Federația Română de Polo oraganizeză la Mangalia cea de-a doua ediție a evenimentului Beach Waterpolo. Acesta se va desfășura în perioada 06–08 septembrie, în portul Turistic Mangalia.
 
Partenerii evenimentului Beach Waterpolo sunt Primăria Municipiului Mangalia și Organizația de Management al Destinației Mangalia.
 

„Te așteptăm și anul acesta, în perioada 06–08 septembrie, în Portul Turistic Mangalia RO Riviera Sud, să participi la a II-a ediție a evenimentului Beach Waterpolo, organizat de Federația Română de Polo, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia și Organizatia de Management al Destinatiei Mangalia!“, transmite Organizația de Management al Destinației Mangalia!

 
Reamintim că, anul trecut, câștigătoarea primei Cupe a României a fost CSU Oradea! După o competiție în premieră organizată la malul mării în Mangalia echipele participante: Valahia, CSU Oradea, Poseidon, H2O Târgu Mureș, CSS 1 Masters, CSS1 București, Hello Sport au avut parte de o experiență inedită. Competiția a fost una acerbă și toate echipele au luptat pentru supremație.

Clasamentul final al întrecerii din mare:
- CSU Oradea
- Hello Sport
- CSS 1 Masters
Locul 4 Poseidon
Locul 5 Valahia
Locul 6 CSS 1 București
Locul 7 Târgu Mureș
 
Ultima zi a competiției a definitivat clasament, rezultatele meciurilor:

CSS 1 Masters - CSS 1 București 31-21
Poseidon - Valahia 16-13
CSS 1 Masters - H2O Târgu Mureș 16-6
Valahia - CSS 1 București 14-11
Hello Sport - CSU Oradea 7-14
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


OMD Mangalia:Galeria de Artă din Mangalia, un spațiu destinat exclusiv operelor de artă plastică, a fost inaugurată

OMD Mangalia: Prima ediție a Mangalia Youth Film Festival, la linie de start. 59 de scurtmetraje și întâlniri cu vedete din lumea filmului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii