Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivi de la CSM Constanța, vicecampioni naționali la Canotaj pe Mare (GALERIE FOTO)

ro

04 Sep, 2024 09:18 235 Marime text
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 

Întrecerile Campionatului Național de Canotaj pe Mare (Juniori, Seniori și Masters) s-au încheiat pe Plaja Reyna din Constanța.

În concurs s-au înscris un număr record de 144 de sportivi doar la juniori și seniori, dintre care 63 sunt seniori și 81 sunt juniori. 

Aceștia au concurat în patru probe, simplu băieți, simplu fete, dublu băieți și dublu fete.

O evoluție foarte bună a avut echipajul de la CSM Constanța format din Cristian Ovidiu Badea și Dragoș Valentin Peia, care și-a adjudecat medaliile de argint, cei doi devenind vicecampioni naționali la dublu CM 2X (seniori).

În aceeași probă, celălalt echipaj de la CSM Constanța, alcătuit din Marian Alexandru Florea și Ferdinand Iulian Ielinec, s-a clasat pe locul al 5-lea.

În proba de simplu CM 1X (seniori), Andrei Jan Bercea a ocupat poziția a 10-a, urmat de Ștefan Marian Dunca, ambii de la CSM Constanța.

Sportivii clubului de pe litoral sunt pregătiți de antrenorii Gabriel Vodă și Marian Grijuc.

CSM Constanța a fost partener al evenimentului organizat de Federația Română de Canotaj.

Pentru canotorii de la CSM Constanța vor urma Campionatele Europene de tineret, care vor începe în Turcia pe 8 septembrie și la care vor participa Sergiu Anfimov, Leontin Nuțescu și Eduard Moldovan, toți de la CSM Constanța.

Ultima zi a Campionatului Național de Canotaj pe Mare 2024 - Beach Sprint organizat de Federatia Romana De Canotaj a adus și cele mai mari provocări pentru sportivii rămați în competițiile feminine, masculine și masters.

Pe o vreme capricioasă, sportivii și veteranii au găsit resursele necesare să încheie cursa cu timpii cei mai optimi chiar și cu prețul răsturnărilor din barcă!, este mesajul CSM Constanța.


Citește și:

Canotorii olimpici Marian Enache, Roxana Anghel și Gianina van Groningen, prezenți la Constanța - „Ne dorim să inspirăm cât mai mulți copii” (FOTO + VIDEO)

LIVE Text+Video
Start în Campionatul Național de Canotaj pe Mare de la Constanța. Elisabeta Lipă este prezentă (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii