Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Deputat Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

15 Nov, 2023 17:00 1563 Marime text
 
 
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, deputatul Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:

Anul acesta, marcăm 145 de ani de la momentul Revenirii Dobrogei la România, o pagină importantă din istoria țării noastre, înfăptuită cu jertfa poporului român pentru reunirea cu țara-mamă, element care a contribuit la întregirea neamului românesc.
 
Într-adevăr, această realizare nu ar fi fost posibilă fără contribuția excepțională a elitei politice a vremii care a jucat un rol crucial în procesul de revenire. Prin abilitățile diplomatice și eforturile militare susținute, au reușit să aducă această provincie geopolitică vitală sub aripa protectoare a României, contribuind la întărirea coeziunii naționale și la promovarea valorilor multiculturale, specifice regiunii noastre.
 
Ziua de astăzi este o oportunitate de a reflecta asupra istoriei noastre și de a celebra unitatea noastră specifică, pentru că pacea, armonia și prietenia domnesc în aceste meleaguri colorate!
 
În acest spirit, urez tuturor să aveți parte de o zi a Dobrogei plină de mândrie și recunoștință!


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari