Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța Conf. univ. dr. Viorica Popescu, de la Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie, fără conturi bancare și datorii (DOCUMENTE)

ro

18 Oct, 2024 14:30 229 Marime text
Conf. univ. dr. Viorica Popescu, de la Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie, fără conturi bancare și datorii
  • Prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului Facultății de Științe Aplicate și Inginerie, conf. univ. dr. Viorica Popescu.
  • Potrivit declarației de avere, completată pe 8.10.2024, conf. univ. dr. Viorica Popescu a menționat în declarația de avere cinci terenuri moștenite, în 2011, de soțul său Dan Emil Popescu.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, 18 octombrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului Facultății de Științe Aplicate și Inginerie, conf. univ. dr. Viorica Popescu.
 
Potrivit declarației de avere, completată pe 8.10.2024, conf. univ. dr. Viorica Popescu a menționat în declarația de avere cinci terenuri deținute de Dan Emil Popescu, soțul său: un teren forestier de 6 hectare în Livezi, Vâlcea, un teren forestier de 4.800 mp în Livezi, Vâlcea, un teren forestier de 6.250 mp în Zatreni, Vâlca, un teren agricol de 3 hectare în Zatreni, județul Vâlcea, un teren agricol de 2.120 mp în Zatreni, Vâlcea. Toate terenurile au fost moștenite în 2011.
 
Decanul Viorica Popescu deține, împreună cu soțul, un apartament de 80 mp în Constanța, cumpărat în 1995.
 
În garaj, Viorica Popescu are un automobil Dacia 1310, fabricat în 1994.
 
Din declarația de avere, completată pe 8.10.2024, mai aflăm că decanul Viorica Popescu nu are datorii și depozite bancare.
 
În anul 2023, decanul Facultății de Științe Aplicate și Inginerie a câștigat 182.792 lei de la Universitatea Ovidius, iar soțul său – 69.914 lei de la Coremar.
 
Potrivit declarației de interese, decanul Facultății de Științe Aplicate și Inginerie este membru în Societatea de Chimie din Romania și Societatea de Inginerie Chimica.
 
De asemenea, conf. univ. dr. Viorica Popescu nu este asociat/acționar la nicio societatea comercială.
 
În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale decanului Facultății de Științe Aplicate și Inginerie, conf. univ. dr. Viorica Popescu.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
  
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Aurelian Nicola, de la Facultatea de Matematică și Informatică, fără case și terenuri (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf.univ.dr. Cosma Costel Mitu, de la Facultatea de Teologie, a câștigat, anul trecut, peste 295.000 lei (DOCUMENTE)

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. habil. Elena Cerasela Spătariu, de la Facultatea de Științe Economice, deține o colecție de bijuterii de 10.000 euro (DOCUMENTE) 
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța. Conf. univ. dr. Aurelian Nicola, de la Facultatea de Matematică și Informatică, fără case și terenuri (DOCUMENTE) 
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. Aureliana Caraiane de la Facultatea de Stomatologie a câștigat, în 2023, peste 420.000 de lei (DOCUMENT)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Silvia-Raluca Matei, de la Facultatea de Psihologie, fără terenuri și case (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Alina Buzatu, de la Facultatea de Litere, deține un apartament moștenit în 2020 (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Daniel-Valentin Citirigă, de la Facultatea de Istorie, deține un apartament și un automobil (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic, de la Facultatea de Inginerie Mecanică, deține acțiuni în Vio Optim Consult SRL (DOCUMENTE)
 
Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. Ionel Melenco, de la Facultatea de Educație Fizică, deține două terenuri și două apartamente (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii