Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conf. univ. dr. Marius Florentin Popa, prorector la Universitatea Ovidius din Constanța, are, în garaj, patru automobile - Toyota, Mercedes, BMW și Audi (DOCUMENTE)

ro

29 Jul, 2024 17:00 237 Marime text
Universitatea Ovidius - prorector Marius Popa
  • Prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale conf. univ. dr. Marius Florentin Popa, prorector pe Managementul resurselor umane, juridic și patrimoniul UOC.
  • Marius Florentin Popa deține două terenuri intravilane și trei case situate în Constanța.
  • Acesta are în garaj patru automobile: Toyota, Mercedes, BMW și Audi.
 
Rectorul Universității Ovidius din Constanța (UOC), conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, a desemnat, în urma consultării Senatului universitar, noua echipă de prorectori pentru mandatul 2024 – 2029.
 
Echipa managerială alături de care acesta va asigura conducerea instituției pentru următorii cinci ani este formată din: prof. univ. dr. ing. Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității, prof. univ. dr. Elena Condrea, prorector pe Cercetare, dezvoltare și inovare. Relația cu ISD; prof. univ. dr. Liliana Ana Tuță, prorector pe Strategia de internaţionalizare, rețele universitare și relația cu instituțiile europene, conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector pe Fonduri structurale și PNRR, relația cu mediul socio-economic, management economic și financiar, conf. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pe Digitalizare, antreprenoriat, relația cu studenții și absolvenții, conf. univ. dr. Marius Florentin Popa, prorector pe Managementul resurselor umane, juridic și patrimoniul UOC, Ș.l. dr. ing. Cosmin Filip, prorector pe Promovare programe universitare, dezvoltare infrastructură informațională instituțională, formare profesională continuă și învățământ dual.
 
Azi prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale conf. univ. dr. Marius Florentin Popa, prorector pe Managementul resurselor umane, juridic și patrimoniul UOC.
 
Potrivit declarației de avere completată pe 6.07.2024, Marius Florentin Popa deține cota parte de 50% din două terenuri intravilane situate în Constanța: unul de 100 mp, cumpărat în 2005, și unul de 500 mp, cumpărat în 2019.
 
De asemenea, prorectorul Marius Florentin Popa mai deține cota parte de 50% din trei case situate în Constanța:  una de 100 mp, cumpărată în 2005, una de 50 mp, cumpărată în 2010 și una de 218 mp, construită în 2021.
 
În garaj, Marius Florentin Popa are trei automobile: Toyota, fabricat în 2006, Mercedes, fabricat în 2011, BMW, fabricat în 2021 și Audi, fabricat în 2016.
 
Prorectorul Marius Florentin Popa are un depozit bancar de 73.231 lei, dechis în anul 2013.
 
În anul fiscal 2023, prorectorul Marius Florentin Popa a câștigat 122.505 lei de la Universitatea Ovidius, 308.410 lei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constana, unde este medic-șef Medicină Legală, 2.091 lei de la Colegiul Medicilor Constanța (membru comisie), 4.476 lei de la INML Mina Minovici (membru comisie). În total, în anul 2023, prorectorul Marius Florentin Popa a realizat venituri de 437.482 lei.

Soția sa a câștigat 152.317 lei de la Cabinetul Medical Individiual, medicină de familie. La bugetul familiei se adaugă suma de 10.890 lei, care reprezintă bursa de student a fiicei sale. De asemenea, Marius Florentin Popa a obținut suma de 5.702,50 lei din închirierea unui imobil.
 
Din declarația de interese aflăm că prorectorul Marius Florentin Popa este membru în: Colegiu Medicilor din Constanța, Sindicatul Universități Ovidius Constanța, Societatea Română de Medicină Legală, Federația SANITAS filiala Constanța.
 
Porectorul Marius Florentin Popa nu deține acțiuni/părți sociale în nicio societatea comercială.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Documente puteți consulta declarația de avere și cea de interse ale prorectorului
Marius Florentin Popa.
 
Citește și:

Conf. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector la Universitatea Ovidius din Constanța, are două credite de peste 75.000 de euro (DOCUMENTE)

Elena Condrea, prorector la Universitatea Ovidius, asociată cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre în Comtext SA Constanța (DOCUMENTE)

Ionela Popovici, prorector pe Educație și managementul calității al Universității Ovidius din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector la Universitatea Ovidius din Constanța, are o colecție de bijuterii de 5.000 de euro (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii