Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Căminul cultural din Topraisar, reabilitat de o firmă cu doi salariați în 2023 (DOCUMENT)

ro

17 Sep, 2024 17:00 152 Marime text
Primaria Topraisar. Sursa foto  - ZIUA de Constanta
  • Contractul „Compartimentare cămin cultural“ a fost atribuit, pe data de 17.09.2024, prin negociere directă, firmei Onix Stone Construct SRL.
  • Valoarea contractului atribuit de Primăria Topraisar este de 166.141,05 lei.
  • Asociat unic și administrator este Dumitru Romulus.
  • Acesta mai figurează ca unic asociat și administrator la Diorit Construct SRL.
 
Comuna Topraisar va reabilita căminul cultural din localitate. Potrivit informațiilor publicate pe SEAP, contractul „Compartimentare cămin cultural“ a fost atribuit, pe data de 17.09.2024, prin negociere directă, firmei Onix Stone Construct SRL. Valoarea contractului atribuit este de 166.141,05 lei.
 
Reamintim că renovarea integrată a clădirii Cămin Cultural este un proiect finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/B.2.2/1, componenta 5 – Valul renovării, axa 2 – Schema de granturi pentru eficienţă energetică şi rezilienţă în clădiri publice, operaţiunea B.2. Contractul de finanțare a fost semnat de autoritățile locale și de ministrul Dezvoltării de la acea vreme în data de 4 noiembrie 2022. Valoarea totală a contractului este de 4.737.956.44 lei
 
 
Despre Onix Stone Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, firma a fost înființată în anul 2020, are sediul social este în Strada Decebal, Nr. 12, Eforie Nord, Județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2023, societatea Onix Stone Construct SRL a avut o cifră de afaceri de 448.650 lei, 2 angajați, un profit de 203.982 lei și datorii de 16.460 lei.
 
Asociat unic și administrator este Dumitru Romulus. Acesta mai figurează ca unic asociat și administrator la Diorit Construct SRL.
 
Onix Stone Construct SRL a obținut, prin negociere directă, 12 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Liceul Tehnologic Topraisar, Comuna Topraisar, Școala Gimnazială nr.1 Amzacea.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța: Școala din Movilița, reabilitată cu bani din PNRR. Primăria Topraisar a semnat cu Air-Company SRL și Zethouse Development SRL (DOCUMENT)
 
Cumpărări Directe Constanța. Ce societate se va ocupa de igienizarea spațiilor în Liceul Tehnologic Topraisar (DOCUMENT)
 
ASF Asociația Puzzle Cultural bate palma cu Primăria Topraisar, județul Constanța! Ce va furniza
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii