Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antena 3 Firme ale nepoților lui Paul Stănescu, percheziționate de EPPO

ro

28 Jun, 2024 12:12 450 Marime text


Două firme deținute de nepoții secretarului general PSD, Paul Stănescu, sunt verificate de procurorii anticorupție europeni (EPPO), conduși de Laura Codruța Kovesi, pentru suspiciuni de fraudă cu fonduri europene, a transmis vineri Antena 3, conform stiripesurse.ro

Tot conform sursei, procurori EPPO au realizat, joi percheziții la cele două firme din Vișina (județul Olt), firmele având ca obiect de activitate creșterea porcilor. Procurorii europeni au ridicat documente, iar ancheta este in rem.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. 

O scurtă radiografie a firmelor familiei Stănescu poate fi citită accesând link-urile de mai jos: 

AJFP Tulcea obține 350.000 de euro de la Vatopediou Holding SRL, deținută de familia preotului Iscru! Foști parteneri cu fiul senatorului PSD Stănescu (MINUTA)

Parchetul European a intrat pe fir!
Familia preotului Iscru, din Dăeni, fiul senatorului PSD Paul Stănescu și stuful transformat în pășune, în mandatul pesedistului Florin Barbu. Firmele implicate (DOCUMENTE)


AJFP Tulcea obține 350.000 de euro de la Vatopediou Holding SRL, deținută de familia preotului Iscru! Foști parteneri cu fiul senatorului PSD Stănescu (MINUTA)

Legături cu scandalul stufului din Deltă
Bizantine Art Proiect SRL, controlată de Marinela Iscru, din Dăeni, fost partener al fiului senatorului PSD Paul Stănescu, în dizolvare! (DOCUMENTE)


Foști parteneri cu fiul senatorului PSD Paul Stănescu
Primăria Năvodari se opune dizolvării Bizantine Art Proiect SRL, controlată de familia preotului Iscru, din Dăeni (DOCUMENTE)


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Paul Stănescu a demisionat din funcția de preşedinte executiv al PSD
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii