Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pariuri de luat în calcul când mizezi pe un derby

ro

27 Aug, 2024 16:17 247 Marime text
Pariuri online
Fără doar și poate, derby-urile atrag mereu o mulțime de pariori, deși o parte din specialiștii în pariuri recomandă să nu se mizeze pe un derby, fiindcă într-un asemenea meci se poate întâmpla orice, echipele motivându-se la maxim.
În cele ce urmează vom vorbi despre pariuri care merită luate în considerare la un derby din fotbal. Fiindcă, de ce să nu recunoaștem, un derby din fotbal trezește mai mult interes în general decât un derby din oricare alt sport de echipă. În plus, selecțiile de pariuri pe fotbal sunt mai numeroase.

Peste 2.5 goluri

Este un tip de pariu întâlnit pe multe bilete care includ un derby. Mulți pariori consideră că un derby înseamnă spectacol, iar spectacolul este echivalent cu goluri. Este în parte adevărat - de multe ori când vezi spectacol, vezi și goluri multe. Nu este însă mereu așa. S-au văzut situații, mai ales în campionate de top, în care și un derby fără goluri a generat spectacol.
Înainte de a plasa acest pariu pe un derby, ar fi bine ca un parior să analizeze cât mai detaliat evoluția echipelor în cele mai recente meciuri.




Nu ar strica să arunce un ochi și pe rezultatele acelor echipe în ultimele derby-uri. Astfel, pentru echipa care joacă acasă ar fi bine să consulte ultimele rezultate de acasă. Pentru echipa ce evoluează în deplasare, vizate sunt ultimele rezultate din deplasare.
De asemenea, momentul din campionat în care se joacă derby-ul contează mult. La fel și programul echipelor sau pofta ofensivă a lor. Locurile din clasament nu contează atât de mult când vorbim de un derby.
Pe de altă parte, multe derby-uri din Europa de Est și de Sud-Est sunt sărace în goluri. Aici fanii sunt înfocați, în general, iar atmosfera este una încărcată la derby-uri. O victorie ar însemna mult atât pentru echipă, cât și pentru suporteri. De aceea, în astfel de derby-uri echipele evoluează mai prudent decât de obicei, mai ales în apărare.

Pariuri de luat în calcul când mizezi pe un derby

Ambele înscriu

Un alt tip de pariu întâlnit pe bilete în astfel de meciuri este cel conform căruia vom vedea goluri de ambele părți. În puține derby-uri înscrie o singură echipă. De cele mai multe orimarchează ambele, ori meciul se încheie cu scorul de 0-0. Asta ține mai mult de mentalitatea echipelor în astfel de meciuri.
De asemenea, un aspect care poate conta mult, chiar și la nivel de subconștient, îl reprezintă întâlnirile directe. Astfel, dacă în ultimele întâlniri directe au marcat ambele echipe, este o probabilitate mare ca asta să se întâmple și de această dată. Probabilitatea este mai ridicată ca ambele echipe să înscrie atunci când oaspeții deschid scorul. Impulsionată de suporterii din tribună, echipa gazdă se va arunca în atac. Foarte probabil aceasta va înscrie la un moment dat, chiar dacă între timp oaspeții își pot majora diferența.

Multe cartonașe

În general, un derby provoacă multă tensiune. Iar în cazul în care atmosfera este una incendiară în tribune, deseori aceasta se transferă și pe teren. Astfel, fotbaliștii încep să practice un joc dur sau să fragmenteze cât mai mult jocul. Iar în cazul în care la centru este un arbitru exigent, probabil cartonașele nu vor întârzia să apară.
În general, derby-urile din Europa de Est și Sud-Est, dar și cele din Serie A (Italia) au parte de o atmosferă apăsătoare în tribune. Una care are mari șanse să se transmită și la nivelul gazonului.
Multe case de pariuri online licențiate în România oferă pariuri pe numărul total de cartonașe. Iar un cartonaș roșu valorează cât două cartonașe galbene. În cazul în care întâlnirile directe trecute au produs o atmosferă incandescentă în tribune, este probabil ca în meciul de acum să se acorde multe cartonașe.

Mai ales dacă arbitrul care va oficia meciul de este cunoscut ca unul care nu trece cu vederea faulturi mai dure.
De menționat și faptul că multe case de pariuri au o funcție cunoscută sub numele de “Bet Builder” sau “Creează-ți pariul”. Aceasta îți permite să plasezi pe un bilet două sau mai multe pariuri din același meci. Astfel, se poate folosi această funcție pentru a putea fi plasate pe un derby două sau chiar toate cele 3 opțiuni de pariu sugerate mai sus.
 
Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!
 
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari